2777
2789
عنوان

سوتیییی🙈🙊💩

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 130 پست
یبار یکی ا ز اقوام دور زنگ زد بود خونمون...بعد مدت ها... مامانم گوشی رو برداشت بعد احوال پرستی گف ...

منم یه شب خونه دوستم بودم، خواهرش تازه نامزد کرده بود، اومد تو اتاق بگه که داره با نامزدش میرن بیرون، اومد گفت ببخشیدا با اجازه من میرم، من میخاستم بگم خواهش میکنم، شرمنده مزاحم شدم گفتم: خواهش می کنم،  شما شرمنده!! 😁

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه بار سوار اتوبوس شدم راننده خیلی هیییز بود بعد جونی جونوم لیلا فروهر گذاشته بود همشم تو آینه به ...

وااااایازخنده گریه کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره فکر کن جلو دوستاتم باشی😣😣😣😣

حالا باز فقط جلوی دوستا خوبه!

من یه بار از دست دوستم عصبانی بودم داشتم دنبالش میدویدم حواسم نبود توی محوطه ی بزرگ دانشگاه نعره زدم هووووووووی منگل!

کل دانشجوها برگشتن با بهت و تعجب منو نگاه کردن منم با سرعت نور دویدم رفتم تو دانشکده مون    

منفور ترین آدم ها اون دسته ای هستن که بدون سررشته داشتن توی مطلبی نظر میدن😒😒😒😒نفرت من از این آدما بی اندازه ست😈😈😈😈                
روز عقدكنون عموم رفتم باهاش روبوسى كردم به جاى اينكه بگم تبريك ميگم گفتم قبول باشه بعد از اين سوتى خ ...

منفور ترین آدم ها اون دسته ای هستن که بدون سررشته داشتن توی مطلبی نظر میدن😒😒😒😒نفرت من از این آدما بی اندازه ست😈😈😈😈                
اره فکر کن جلو دوستاتم باشی😣😣😣😣

وای من دوبار خوردم زمین تو دانشگاه یه بارشم پشت سر استاد بود استاد برگشت گفت حالتون خوبه؟😂دیگه اون ادم سابق نشدم💩

البته الان دانشجو نیستم دیگه شکر خدا😂😂

واااای مردم ازخنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
وای من دوبار خوردم زمین تو دانشگاه یه بارشم پشت سر استاد بود استاد برگشت گفت حالتون خوبه؟😂دیگه اون ...

ی کلاسمون از این صندلیا ک تو بعضی مطبا هست از اینا بود بعد من راحت تکیه داده بودم یهو پشته صندلی در رف وای دوستم گرفتتم وگرنه با سر از اونور میومدم زمین اینقدر بهم خندیدن دیگه نزدیک بود اشکم در بیاد😢😂

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
هر کی تو اقوام فوت می کرد ، عمه بزرگ همسرم براش استیکر 💩 پنج شش تا می زاشت.  کاشف به عمل اومد ...

عمه های بزرگ همه شون یکمی ساده هستن  

ی کلاسمون از این صندلیا ک تو بعضی مطبا هست از اینا بود بعد من راحت تکیه داده بودم یهو پشته صندلی در ...

آخی  خیلی موقعیت بدیه