یبار یکی ا ز اقوام دور زنگ زد بود خونمون...بعد مدت ها... مامانم گوشی رو برداشت بعد احوال پرستی گف ...
منم یه شب خونه دوستم بودم، خواهرش تازه نامزد کرده بود، اومد تو اتاق بگه که داره با نامزدش میرن بیرون، اومد گفت ببخشیدا با اجازه من میرم، من میخاستم بگم خواهش میکنم، شرمنده مزاحم شدم گفتم: خواهش می کنم، شما شرمنده!! 😁
رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
وای من دوبار خوردم زمین تو دانشگاه یه بارشم پشت سر استاد بود استاد برگشت گفت حالتون خوبه؟😂دیگه اون ...
ی کلاسمون از این صندلیا ک تو بعضی مطبا هست از اینا بود بعد من راحت تکیه داده بودم یهو پشته صندلی در رف وای دوستم گرفتتم وگرنه با سر از اونور میومدم زمین اینقدر بهم خندیدن دیگه نزدیک بود اشکم در بیاد😢😂