2777
2789
عنوان

سوتیییی🙈🙊💩

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 130 پست

دوران عقد با همسرم بیرون بودیم بعد کلید و داخل ماشین جا گذاشتیم یکم شیشه پایین بود ولی نه زیاد ماشینم پراید بود خلاصه شوهرم یه چیزی شبیه سیخ پیدا کرد کلید قفل در رو از لای پنجره با سیخ کشید بالا در باز شد بعد که سوار شدیم بهش گفتم این سیخه چه خوبه نگهش داریم تو ماشین که دیدم همسر جان چشاش گرد شد گفت خوب چه کاریه وقتی در قفل باشه 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم دارو خونه دارو رو داد پولشو حساب کردم عین منگلا وایسادم سر جام  تکون نخوردم  مرده گفت ...

منفور ترین آدم ها اون دسته ای هستن که بدون سررشته داشتن توی مطلبی نظر میدن😒😒😒😒نفرت من از این آدما بی اندازه ست😈😈😈😈                

من ی بار پریودبودم داشتم باخواهرم چت میکردم همزمان گروه فامیلی و دامادو داداشام هم توگروه فامیلی بودن....میخاسم ب خواهرم بگم ک لکه بینی بودم ولی نوار بهداشتی گذاشتم خونم زیاد نمیاد.دقیقا همین و بجای خواهرم تو گروه فامیلی گذاشتم.واااای فقط خدا بهم لطف کرد ک یکی از خواهرام خونه خودمون بود گفت سرودههه این چیه تو گروه فامیلیییی..گفتم چییی..نفهمیدم چطور با چ سرعتی پاک کردم.خداروشکر ک حدف گروهی بود.یکی یکی هم بازدید همه چک کردم تا خداروشکر انلاین نبودن😢😅😅😓😓