2777
2789
عنوان

سوتیییی🙈🙊💩

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 130 پست

رفتم بلوز خریدم کلی اصراااار ک تخفیف بده یکم داد مثلا فکر کنید 45 و 43 داد منم ی 50 دادم و سریع اومدم بیام بیرون ک خانمه گفت خانم بقیه پولتون 

وای کلی ضایع شدم نه اصرارم برای تخفیف نه بدون پول رفتنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار پریودبودم داشتم باخواهرم چت میکردم همزمان گروه فامیلی و دامادو داداشام هم توگروه فامیلی بود ...

من زمانی که نمیشد پاک کرد همچین کاری کردم نوشتم پریود شدم مغزم نمی کشه درس بخونم ولی نشد کاریش کنم 🙈

😂😂😂😂

منم بچه بودم تازه نه سالم شده بود خونمون قبله طرفی بودکه  تلویزیون بود بعد توی یه مهمونی روبه تلویزیونشون وایسادم به نماز خواندن ،حاضرین آنقدر بهم خندیدن که با خاک یکسان شدم

تازه یه بارم مسافرت بودم هی دیدم تو اتوبوس دلم درد میکنه محل ندادم مانتومم کرمی،برگشتم خونه دیدم کمر به پایین قرمزه با چه اعتماد به نفسیم راه میرفتم تو خیابون😂😂😂😂

پسر عموم اومد نسبت خودش با من رو بگه گفت من دختر عموشم 😂😂😂

بابام زنگ زده اداره مرده ج داد گفت سلام خانوم خوب هستین😅😅😅

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

یبار یکی از اقوام دور زنگ زد بود خونمون...بعد مدت ها...

مامانم گوشی رو برداشت بعد احوال پرستی گفت چه عجب از ما!!!!😓😬😩 من که رسما زمینو گاز میگرفتم از فرط خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

ی بار اومدیم با شوهرمو برادر شوهر کوچیکم بریم خونه خاله ام. بعد موقع رفتن شوهرم موهامو که از زیر شال بیرون بود گرفت دستش گفت بزن تو.منم با ادا گفتم باشه. رفتیم خونه خاله ام دوبار افتاد بیرون موهام .برادر شوهرم با حالت مسخره میگه موهات بیرونه. کلا خیلی شوخه  . منم یهو برگشتم ب شوهرم نگاه کردم که دیدم سرگرم احوالپرسی با استرس ب برادر شوهرم میگم خوب شد اون ندید وگرنه هم منو میکشت هم تورو. برادر شوهرمم که خودشو با همه محرم میدونه با تعجب و معصومیت گفت منو برا چی بکشه.وای خدا از قیافه اش و سوتی ای که دادم یهوبلند زدم زیر خنده. تا شب هی یادم میومد خنده ام میگرفت.اخر چب شوهرم گفتم شوهرمم خندهذلش گرفت دیگه چیزی بهم نگفت