2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی . روز به روز دارم افسرده میشم . نمیدونم تاثیر فصله یا تاثیر این حال خراب که به خاطر اوضاع اقتصا ...

اصلا بحث اوضاع اقتصادیو نکن  من تا دیروز افسرده بودم   ولی  رفتم  امتحان ایین نامه  گواهینامه و دادم تو اولین نوبت قبول شدم  خیلی بهم انرژی داد       امروزم  انرژی تو بدنم مونده بود😂😂 نصف خونه تکونیو انجام دادم    خونم تمییز شده   خیالم راحت شد   ولی الان فلج شدم

من میخوام شاد باشم ولی نه بچه ها میزارن. نه شوهر میزاره و نه اوضاع مالی و اقتصادی

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری
من میخوام شاد باشم ولی نه بچه ها میزارن. نه شوهر میزاره و نه اوضاع مالی و اقتصادی

من دیروز امتحان ایین نامه ی گواهینامه داشتم اولین نوبت قبول شدم  خیلی بهم انرژی داد ولی همسرم یک زنگ نزد بگه اون همه خوندی قبول شدی یا  نه  تا خودم زنگ زدم  گفتم شاید بپرسه    اصلا نپرسید   توی  خواب بود   اصلا طلبکارم بود   دیگ تا رفتم پیشش گفتم شیرینی باید بخری واسم  گفت  چیه انگار شاهکار کردی من  نخونده همرو  اولین نوبت قبول شدم(حالا خواهرش یبار گفت  یسالو نیم طول کشید تا داداشم گواهینامه گرفت اونم بابام رشوه داد)  حسابی زد تو ذوقم گفت پولم ندارم هیچی بخرم واست   دیگ من خوشیمو بهم نزدم  

حالا یه همسایه ی خوددرگیر داریم   رید تو اعصبامون دیشب   دیگ همسرم تا صبح که رفت سرکار برج زهرمار بود 

منم سعی کردم خوشیمو خراب نکنم  اول خواستم برم با همسایه یه جنگ راه بندازم بعد گفتم ولش کن ذهن خودتو بدتر درگیر نکن   دیگ تفکرات منفیو دور ریختم   و نشستم نصفی از کارای خونه تکونیمو انجام دادم الانم دارم استراحت میکنم ولی خیلی احساس خوبی دارم چون نصف کارامو انجان دادم