2777
2789
عنوان

لطفا کمک

51 بازدید | 11 پست

سلام‌مامانا شما هم‌مثل من هربار که پوشک بچتونو عوض میکنید اگه دستش به دستتون بخوره حینش یا به پاش میرین دستاشو میشورین مثل من یا من دچار وسواس شدم باید فکری به حال خودم بکنم؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستای خودمو که اره دستای کوچولو رو میگم

من وقتی خودش دستشو به پاهاش میزنه موقع تعویض، بعدش میرم میشورم چون دهنش میبره دستاشو ولی اگه دستش به خودم بخوره زیاد حساس نمیشم روش

من وقتی خودش دستشو به پاهاش میزنه موقع تعویض، بعدش میرم میشورم چون دهنش میبره دستاشو ولی اگه دستش به ...

پس‌من ریادی وسواسی شدم چون تا دستش به دستم‌میخوره میرم میشورمشون یه مدت دستکش دستش میکردم حالا همش دستشو میبره سمت دهنش نمیشه دستکش کنم دستش

پس‌من ریادی وسواسی شدم چون تا دستش به دستم‌میخوره میرم میشورمشون یه مدت دستکش دستش میکردم حالا همش د ...

درسته باید دستاش تمیز باشه اما نباید زیاد وسواس داشته باشی من هروقت کسی دستاشو ببوسه هم وقتی بیام خونه دستاشو میشورم

درسته باید دستاش تمیز باشه اما نباید زیاد وسواس داشته باشی من هروقت کسی دستاشو ببوسه هم وقتی بیام خو ...

ممنونم عزیزم . من زیادی وسواسی شدم بس دستامو شستم پوستش خراب شده و میسوزه خیلی چربم‌میکنم چون دوباره میشورم فایده ای نداره

ممنونم عزیزم . من زیادی وسواسی شدم بس دستامو شستم پوستش خراب شده و میسوزه خیلی چربم‌میکنم چون دوباره ...

خواهش میکنم عزیزم. نگران نباش بچه ها اونقدم دیگه حساس نیستن درواقع یکم میکروب هم براشون لازمه که بدنشون قوی بشه

خواهش میکنم عزیزم. نگران نباش بچه ها اونقدم دیگه حساس نیستن درواقع یکم میکروب هم براشون لازمه که بدن ...

ممنونم اتفاقا همه همینو به منم میگن .میگن بذار بچه به میکروبای محیطم عادت کنه وگرنه زود به زود مریض میشه

ممنونم اتفاقا همه همینو به منم میگن .میگن بذار بچه به میکروبای محیطم عادت کنه وگرنه زود به زود مریض ...

اره درست میگن ان شاء الله خیلی زود بزرگ میشن ماهم از نگرانی درمیایم دیگه