مامان_پارسا_خان مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3750 عنوان لطفا کمک 51 بازدید | 11 پست سلاممامانا شما هممثل من هربار که پوشک بچتونو عوض میکنید اگه دستش به دستتون بخوره حینش یا به پاش میرین دستاشو میشورین مثل من یا من دچار وسواس شدم باید فکری به حال خودم بکنم؟؟ 1397/12/19 | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوینا_بانو عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 29553 وقتی تعویض کردی کامل بعد برو یکباره دستات رو بشور دیگه. آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
مامان_پارسا_خان مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3750 وقتی تعویض کردی کامل بعد برو یکباره دستات رو بشور دیگه. دستای خودمو که اره دستای کوچولو رو میگم
هانی45 عضویت: 1395/06/30 تعداد پست: 2976 دستای خودمو که اره دستای کوچولو رو میگم من وقتی خودش دستشو به پاهاش میزنه موقع تعویض، بعدش میرم میشورم چون دهنش میبره دستاشو ولی اگه دستش به خودم بخوره زیاد حساس نمیشم روش
مامان_پارسا_خان مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3750 من وقتی خودش دستشو به پاهاش میزنه موقع تعویض، بعدش میرم میشورم چون دهنش میبره دستاشو ولی اگه دستش به ... پسمن ریادی وسواسی شدم چون تا دستش به دستممیخوره میرم میشورمشون یه مدت دستکش دستش میکردم حالا همش دستشو میبره سمت دهنش نمیشه دستکش کنم دستش
هانی45 عضویت: 1395/06/30 تعداد پست: 2976 پسمن ریادی وسواسی شدم چون تا دستش به دستممیخوره میرم میشورمشون یه مدت دستکش دستش میکردم حالا همش د ... درسته باید دستاش تمیز باشه اما نباید زیاد وسواس داشته باشی من هروقت کسی دستاشو ببوسه هم وقتی بیام خونه دستاشو میشورم
مامان_پارسا_خان مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3750 درسته باید دستاش تمیز باشه اما نباید زیاد وسواس داشته باشی من هروقت کسی دستاشو ببوسه هم وقتی بیام خو ... ممنونم عزیزم . من زیادی وسواسی شدم بس دستامو شستم پوستش خراب شده و میسوزه خیلی چربممیکنم چون دوباره میشورم فایده ای نداره
هانی45 عضویت: 1395/06/30 تعداد پست: 2976 ممنونم عزیزم . من زیادی وسواسی شدم بس دستامو شستم پوستش خراب شده و میسوزه خیلی چربممیکنم چون دوباره ... خواهش میکنم عزیزم. نگران نباش بچه ها اونقدم دیگه حساس نیستن درواقع یکم میکروب هم براشون لازمه که بدنشون قوی بشه
مامان_پارسا_خان مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3750 خواهش میکنم عزیزم. نگران نباش بچه ها اونقدم دیگه حساس نیستن درواقع یکم میکروب هم براشون لازمه که بدن ... ممنونم اتفاقا همه همینو به منم میگن .میگن بذار بچه به میکروبای محیطم عادت کنه وگرنه زود به زود مریض میشه
هانی45 عضویت: 1395/06/30 تعداد پست: 2976 ممنونم اتفاقا همه همینو به منم میگن .میگن بذار بچه به میکروبای محیطم عادت کنه وگرنه زود به زود مریض ... اره درست میگن ان شاء الله خیلی زود بزرگ میشن ماهم از نگرانی درمیایم دیگه
مامان_پارسا_خان مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3750 اره درست میگن ان شاء الله خیلی زود بزرگ میشن ماهم از نگرانی درمیایم دیگه ان شاالله😘😘❤❤