2777
2789
عنوان

کدوم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موافقم  پذیرفتن یه عضو جدید سخت بود برا خانواده شوهر من جاریام توقع داشتن همونجوری زندگی ک ...

دقیقا حرفای منو زدی من چون دستم کند بود به اینا اشاره نکردم اما دقیقا همینه که میگی.مرسی که زحمت تایپشو کشیدی😁😁

⁦(✷‿✷)⁩
من به مدت 6سال تک عروس بودم واقعا سختم بود. امسال دوتا جاری اومدن خودمو کشیدم کنار خلاص شدم. البته د ...

کاش جاری من فقط پز میداد اصلا اهمیت نمیدادم  متاسفانه تو هرجمعی هستیم منتظر ی حرف و آتویی هست تا تمسخر ومتلک بندازه یبار حرف از تراس خونمون شد ک امن نیس طبقه چهارمه. واس بچه خطرناکه یهو باخنده ظاهری جلو خواهرشوهرم گفت تو ک نگرانی اصلا بچه دارنشی راحتتری. ینی موقع های دیگم نگاش کردم دورهمیم اون اونورتر میشه بچشو میگیره بغلش زل میزنه ب ماها تا یچی پیداکنه

واقعا چه مهم 😑😑😑😑 چرا این مسائل رو اینقدر گندش میکنین اخه؟ 😐

درحد خراب کردن زندگیم رسیده هنوز یکسال نشده ازدواج کردیم. ی خواهرشوهر مجرد دارم سن بالا. خ رو شوهرم کنترل داره انگار مادرشوهره. بعد یمدتم فهمیدم رفیق گرمابه گلستون جاری کوچیکم و خواهر جاریمه. واس همین جاریه جرات کرد از فردای عقد متلک بندازه بهم. کاش قبل ازدواج میفهمیدم این روابطشونو

اره بابا پارسال با قرض و وام یه واحد اپارتمان خریدم دریغ از یه مبارک باشه چون اون دوتا برادرشوهرام ...

ما هم ک رفتیم توی خونه جدید هیچکدوم تبریک نگفتن..حتی مهمونشون کردم خونه مون چ مهمونیی دادم همه کادو اوردن به جز اونا   

عروسیمم میخواستن به هم بزنن ک مثه اونا سنتی بگیریم زورشون نرسید 

ماشینم ک خریدیم تا یه مدت باهامون سر سنگین بودن الان ک خدا روشکر با اون ک خیلی حسوده قطع رابطه م ولی بازم دورادور به گوشم میرسه داره کرم میریزه

درحد خراب کردن زندگیم رسیده هنوز یکسال نشده ازدواج کردیم. ی خواهرشوهر مجرد دارم سن بالا. خ رو شوهرم ...

اینجا بزرگ ترین مشکل الان شوهرته که اجازه داده به تو توهین شه و توی زندگیش دخالت شه! وگرنه روابط خواهر شوهر و جاریت ربطی به این که جاری چندم باشی نداره، و به کسیم مربوط نیست.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)