2777
2789
عنوان

کدوم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 54 پست
اولی بهتره ،چون دردسرهای خانواده شوهر همیشه با پسر کوچیکس

با این به شدت موافقم شوهر من چون اخری بوده و بعد از ازدواج داداشاش اون بیشتر حواسش به مامان باباش بوده این وظیفه روی دوشش مونده همچنان همه ازش توقع بیشتری دارن و مادر پدرشم بیشتر بهش وابسته هستن 

تازه جوونیاشون و پول خرج کردناشون ماله اونا بوده مریضیاشون و پیری هاشون ماله ماس   

اینجا بزرگ ترین مشکل الان شوهرته که اجازه داده به تو توهین شه و توی زندگیش دخالت شه! وگرنه روابط خوا ...

وابستگی شدید داره. یبار نشسته بودیم تازه از شهر دیگه رفته بودیم برگشته بودیم. رفتیم خونه پدرشوهرم. یهو دیدم نیستن شوهرو خواهره. در آشپزخونه هم بستس. اپن نیس. ده دقیقه صبرکردم نیومدن یهویی رفتم تو آشپزخونه دیدم دارن پچ پچ میکنن. بعدا از شوهرم پرسیدم انکارکرد اخر گفت خواهرم نگرانه. نگران اگ بود وقتی جاریم جلو جمع متلک مینداخت حمایتش نمیکرد. یا یبار ک شب قبل متلک انداخت باز فرداش اومد خونه پدرشوهرم باهاش سرسنگین رفتارکردم ادای بغل کردن درآورد بغلش نکردم. بعد ک رفت خواهرشوهرم منو دعوا کردچرا بغلش نکردی. ینی اوج دخالت کردنه بخدا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وابستگی شدید داره. یبار نشسته بودیم تازه از شهر دیگه رفته بودیم برگشته بودیم. رفتیم خونه پدرشوهرم. ی ...

والا نمیدونم چی بگم، ولی اجازه ندید متلک بندازه و تواین کنه اینو به همسرتونم بگید. از ناراحتیتون بگید براش ولی نه اینجوری که به خواهرش توهینی شه یا فک کنه میخواید رابطش با خواهرش رو خراب کنید

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
کاش جاری من فقط پز میداد اصلا اهمیت نمیدادم  متاسفانه تو هرجمعی هستیم منتظر ی حرف و آتویی هست ت ...

پس کلا بیخیالش شو. بذار واسه خودش بگه. ببینی بی اهمیتی به مرور تیکه هاشو کم میکنه

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
والا من زن پسر کوچیکه هستم ولی اول اومدم 😂 

عزیزم تو باردار نبودی

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
پس کلا بیخیالش شو. بذار واسه خودش بگه. ببینی بی اهمیتی به مرور تیکه هاشو کم میکنه

دقیقا همین نصیحت خواهر خودمم کرد منم انجام دادم ولی خیلی بدتر شده هرجمعی هستیم دنبال اذیت کردنمه مادرشوهرم سرسفره افطاری چایی واسم ریخت دلش ترکید زل زده بود بهم چون داداش اولی شوهرم و دامادشون و پدرشوهرم بودن هیچی بروز نداد چون از شوهرمن و شوهر خودش و زنهای فامیل خجالت نمیکشه از مردها فقط همون سه نفر مانع کرم ریختنش بودن. 

والا نمیدونم چی بگم، ولی اجازه ندید متلک بندازه و تواین کنه اینو به همسرتونم بگید. از ناراحتیتون بگی ...

همون زمان شهرش بودیم گفتم  به شوهرم کارهای جاریمو گفت هیچی نگو وگرنه تو آدم بده میشی. چند وقت تو رفتار شوهرم دقت کردم هرکی منو اذیت کنه شوهرم طرف اونو میگیره. بخاطر لجبازی. یبار بهم گفت من از لج تو حاضرم تا ته جهنمم برم. الان موندم چکارکنم. میخام با جاریم قطع رابطه کنم تا بیشترازاین آزار نبینم. شهرخودمم ک هستم. ولی ب این شوهرم اعتباری نیس. اونجا بریم لج کنه بره تو خونه داداشش بشینه اگ نرم بگه طلاق.شش ماه پیش اخرین شبی ک شهرش بودیم داشتیم میرفتیم ترمینال همین ادارو درآورد وسط کوچه واستاد ک اگ نیای ولت میکنم خودم میرم. رفت جلوی درخونه اونا واستاد تهدیدم کرد. واس حفظ آبرو رفتم. ولی دیگ طاقت همچی صحنه ای رو ندارم عید.ی چیزیم تو دلم افتاده الان متاسفانه خیلی وقتها درست درمیاد. حس میکنم جاریم میدونه من عید میخام چکارکنم. اخه شوهرم همچی ب خواهرش میگ اونم ب جاریم میگه. بعد یچیزی شما میگی متلک انداخت جواب بدم اون اکثراوقات از حرف خودم علیه خودم استفاده میکنه. اینو چکارکنم لطفا بگو بهم 😢

نه الانم پریودم برام دعا کن این ماه نتیجه بگیرم😭

انوشالله گلم توام برای من دعا کن ۱۱ ماهه اقدامم بدون مشکلی نمیشیم شما مشکلتون چیه

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
انوشالله گلم توام برای من دعا کن ۱۱ ماهه اقدامم بدون مشکلی نمیشیم شما مشکلتون چیه

شوهرم مشکل داشت دوماهه راضی شد عمل کنه. خودمم دارم وزن کم میکنم

ایشالا توام به زودی مامان میشی گلم نگران نباش امیدت به خدا باشه