2777
2789
عنوان

کدوم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موافقم  پذیرفتن یه عضو جدید سخت بود برا خانواده شوهر من جاریام توقع داشتن همونجوری زندگی ک ...

دقیقا حرفای منو زدی من چون دستم کند بود به اینا اشاره نکردم اما دقیقا همینه که میگی.مرسی که زحمت تایپشو کشیدی😁😁

⁦(✷‿✷)⁩
من به مدت 6سال تک عروس بودم واقعا سختم بود. امسال دوتا جاری اومدن خودمو کشیدم کنار خلاص شدم. البته د ...

کاش جاری من فقط پز میداد اصلا اهمیت نمیدادم  متاسفانه تو هرجمعی هستیم منتظر ی حرف و آتویی هست تا تمسخر ومتلک بندازه یبار حرف از تراس خونمون شد ک امن نیس طبقه چهارمه. واس بچه خطرناکه یهو باخنده ظاهری جلو خواهرشوهرم گفت تو ک نگرانی اصلا بچه دارنشی راحتتری. ینی موقع های دیگم نگاش کردم دورهمیم اون اونورتر میشه بچشو میگیره بغلش زل میزنه ب ماها تا یچی پیداکنه

واقعا چه مهم 😑😑😑😑 چرا این مسائل رو اینقدر گندش میکنین اخه؟ 😐

درحد خراب کردن زندگیم رسیده هنوز یکسال نشده ازدواج کردیم. ی خواهرشوهر مجرد دارم سن بالا. خ رو شوهرم کنترل داره انگار مادرشوهره. بعد یمدتم فهمیدم رفیق گرمابه گلستون جاری کوچیکم و خواهر جاریمه. واس همین جاریه جرات کرد از فردای عقد متلک بندازه بهم. کاش قبل ازدواج میفهمیدم این روابطشونو

اره بابا پارسال با قرض و وام یه واحد اپارتمان خریدم دریغ از یه مبارک باشه چون اون دوتا برادرشوهرام ...

ما هم ک رفتیم توی خونه جدید هیچکدوم تبریک نگفتن..حتی مهمونشون کردم خونه مون چ مهمونیی دادم همه کادو اوردن به جز اونا   

عروسیمم میخواستن به هم بزنن ک مثه اونا سنتی بگیریم زورشون نرسید 

ماشینم ک خریدیم تا یه مدت باهامون سر سنگین بودن الان ک خدا روشکر با اون ک خیلی حسوده قطع رابطه م ولی بازم دورادور به گوشم میرسه داره کرم میریزه

درحد خراب کردن زندگیم رسیده هنوز یکسال نشده ازدواج کردیم. ی خواهرشوهر مجرد دارم سن بالا. خ رو شوهرم ...

اینجا بزرگ ترین مشکل الان شوهرته که اجازه داده به تو توهین شه و توی زندگیش دخالت شه! وگرنه روابط خواهر شوهر و جاریت ربطی به این که جاری چندم باشی نداره، و به کسیم مربوط نیست.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)