نه من تصمیممو گرفتم نه بخاطر خودم یا بچم نمیدونم چه حکمتی بود دیشب همینجوری یهو به ذهنم کشید با خدا ...
انشاالله به سلامتی و راحت زایمان کنی
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
ببین من سر دختر اولم به قدری درد داشتم که به خانومه هی میگفتم غلط کردم نمیخامش...بعد میگفتم تق ...
الهی😂😂😂😂اره میگن تو طول درد زایمان همه میگفتن دور از جون غلط کردم اما بعدش نه حتی بعضیام میگفتن رفتار شوهرمم باهام عالی شده از بعد زایمان چون درد کشیدنامو دیده بعضیام میگفتن واژنم گشاد شده سرد شده نسبت به من😶
الهی😂😂😂😂اره میگن تو طول درد زایمان همه میگفتن دور از جون غلط کردم اما بعدش نه حتی بعضیام میگفتن ...
من مشکلی نداشتم از این بابت
حتی خانوم دکتر برام بخیه زد و من نمیزاشتم میگفت بزار از روز اول بهتر میشه برات
بعد میگفت ببین خانوم شوهرت پس فردا بهم فش میده بزار تمیز کار کنم برات . خخخخخ
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
الهی😂😂😂😂اره میگن تو طول درد زایمان همه میگفتن دور از جون غلط کردم اما بعدش نه حتی بعضیام میگفتن ...
رفتار شوهرم هم خدا را شکر کلا باهام بد نبوده و نیست و انشاالله که همینجور هم بمونه
من ۱۰ساعت دردکشیدم جوری که میخواستم خودمو ازپنجره پرت بدم پایین .ماروگذاشته بودن رفته بودن تو اتاقاشون میگفتن حوصله جیغای شمارونداریم وای چقد سخت بووووود