2777
2789

به نظر من زایمان کلا سخته چه سز چه طبیعی 

بستگی به خودت داره...اگه واقعا تصمیم گرفتی که طبیعی زایمان کنی بخش مهم قضیه حله بعدش باید خودت از نظر جسمی و روحی آماده کنی

من دو تا زایمان داشتم طبیعی 

اولی وحشتناک بود و طولانی ولی به محض تولد بچه و شنیدن صدای گریه اش همه چی یادم رفت و واقعا انگار تازه متولد شدم

انگار از تو آسمون بیفتی زمین رها بشی حس قشنگی که قابل توصیف نیست...

با وجودی که سر اولی خیلی خیلی اذیت شدم ولی باز دومی را هم به انتخاب خودم طبیعی آوردم که خیلی بهتر و راحت تر بود

چون هم تجربه داشتم مثل اولی غافلگیر نشدم و هم زود نرفتم بیمارستان که آمپول فشار بگیرم و هم بیمارستان خصوصی رفتم و کل زایمانم خود خانم دکتر انجام داد

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برا ابجی منم خیلی سخت بود،ولی باز دومی روهم رفت طبیعی،پسرش 4700 بود گیر کرده بوده بیرون نمیومده، ...

اخی چی کشیده طفلکی .خوب اون دکتر بیشورش نفهمیده بچه درشته باید سزارین بشه 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

ولی با همه اینا به کسی هم توصیه نمیکنم طبیعی را که موقع درد زایمان فحش بخورم چون آستانه تحمل افراد فرق میکنه و درد زایمان هم وحشتناکه 

اگه غیر این نبود که نمیگفتن مادر بعد زایمان تمام گناهانش پاک شده و دعاش مستجاب میشه دیگه ببین چقدر درد داره که به این حد می رسه

البته باز بعضی راحت زایمان هستن بعضی هم سخت 

میگن هر کسی به مامانش میره

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
من یه اشتباهی که کردم این بود که مامای همراه نگرفتم .ولی توصیه میکنم واسه راحتی خودتم که شده حتما ما ...

من مامای همراه داشتم خیلی خوب بود اصلا اجازه نداد کسی بیاد برش نخوردم یکی اومد گفت چرا برش نمیزنی زودتر بیاد گفت ب شما ربط نداره

به نظر من زایمان کلا سخته چه سز چه طبیعی  بستگی به خودت داره...اگه واقعا تصمیم گرفتی که طبیعی ...

نه من تصمیممو گرفتم نه بخاطر خودم یا بچم نمیدونم چه حکمتی بود دیشب همینجوری یهو به ذهنم کشید با خدا درد و دل کردم گفتم خدایا تو میگی هرگناهی یه کفاره ای داره باید یه تاوانی بدی چه این دنیا چه اون دنیا که گناهات بریزه اول بارداریم قصد داشتم سز بشم ولی دیشب وقتی این تصمیمو گرفتم گفتم خدایا بخاطر تو بخاطر اینکه از سر همه گناهام بگذری و من کفاره همه گذشتمو این دنیا بدم فقط بخاطر تو میخام این دردو تحمل کنم نه بخاطر خودم یا حتی بچه ازون لحظه چنان ارامشی دارم چنان حس اطمینان دارم که باورم نمیشه چون مثل چی از طبیعی میترسیدم و میگفتم الا و بلا سز☹این بود دلیل انتخاب طبیعیه من

آها راستی وزن بچه های منم اولی 3600

دومی 3580

ریز نبودن یعنی 

اخی چی کشیده طفلکی .خوب اون دکتر بیشورش نفهمیده بچه درشته باید سزارین بشه 

دکتر بیشعورش مخالف سنو هستش،هفت ماهگی که سنو گرفته دیگه نگرفته،بیمارستانشم بهارلو بوده اونام نگرفتن ازش،حرف میزنه از اون روز گریه میکنه فقط

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

ببین من سر دختر اولم  به قدری درد داشتم که به خانومه هی میگفتم غلط کردم نمیخامش...بعد میگفتم تقصیر مامانمه هی گفت طبیعی بیار..با جیغ و گریه میگفتما

اما موقع دنیا اومدنش تا صداش شنیدم گفتم ای جان قربونت برم خانومه گفت همونه که نمیخواستیشا نظرت عوض شد... بعد گذاشتش رو شکمم و بند ناف برید 

تو ابرا بودم تمام دردام تموم شد. حس قشنگی که نمیتونم وصفش کنم..اشک می ریختم دخترم نگاه می کردم. پرستاره میگفت دعا کن برام تو الان پاکی..حالا کلی با لگد زده بودمش موقع زایمان که میگفت زائو مثل تو ندیدم اینقدر کم طاقت و بد درد...... 

فتبارک الله احسن الخالقین

پسر من ۴۱۰۰ بود بدون برش بودم

خیلی خوب بوده برا شما،البته پسر ابجی من کله ش بزرگه کلا،ابجیمم میگه تا فول شدنم عالی بود،کلا دوساعت درد کشیده برعکس زایمان اولش که 12ساعت طول کشیده،ولی کله ش گیر کرده بوده نمیونده،کل رگاش پاره شده بود،ی هفته بستری بود. بیمارستان

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی