2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون لحظه فقط حس فشار شدید داری ولی 1ت2ساعت قبلش واقعا خیلی درد داره .

اها فقط ۲ ۳ ساعت قبلش درد شدیده؟قبل ترش چی چون میگن میبینی یکی ۱۲ ساعته درد داره اونام شدیدن؟

از دیشب همینجوری دارم میخونم ببینم تا چه حد درد داره که اونم فهمیدم دردش زیاده ولی میخام ببینم همون ...

بببین خیلی سطحی و خلاصه بهت بگم...رحمت شروع میکنه به انقباض...مثل درد پریودی و یا دلپیچه....بعد هرساعت یکبار ...هی منظم تر و بیشتر میشه ...مثلا یک دیقه میگیره ده دقیقه نمیگیره بعد میرسه ب هر سه دیقه....اینجا دیگه تا دوساعت بعد بچه بغلت... شاید یکساعتم نباشه دردش چون بدن و استخون لگن هرکسی متفاوته...بهت یک گازم میدن ک بو میکنی و درد ت کمترمیشه وقتی هفت سانت شدی میری اتاق زایمان...

ابجیم ۲ بعدازظهز دردش شروع شد ۷ زایمان کرد من کلا تا لحظه اومدن سر بچه پیشش بودم بعد زایمان میخندی ...

خیلی راحته طبیعی دوستم هم تجربه ی طبیعی داره هم سزارین میگه سزارین خیلی سخته میگه اولش راحتی ولی هنوزم‌که چهارماهه زایمان کردم بخیه هام اذیت میکنن ولی طبیعی چندساعت سخته بعد راحت میشی 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
نه اصلا استرس ندارم چون میدونم دردش فوق العادس و خودمو براش اماده کردم فقط نمیدونم کی درد شروع میشه ...

به این چیزاش فکر نکن خدا کمکت میکنه من خودم هیچوقت فکر نمیکردم بتونم طبیعی زایمان کنم ولی خوب خدا خودش کمکم کرد 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **
منم دقیقا 12 ساعت طول کشید وااای یادش میفتم میگم واقعا چه دل و جرعتی داشتم منی که حتی از امپول میترس ...

اره برا ابجی منم خیلی سخت بود،ولی باز دومی روهم رفت طبیعی،پسرش 4700 بود گیر کرده بوده بیرون نمیومده،کلا رگاش پاره شده بود،الان دیگه طبیعی نمیونه زایمان کنه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
اها فقط ۲ ۳ ساعت قبلش درد شدیده؟قبل ترش چی چون میگن میبینی یکی ۱۲ ساعته درد داره اونام شدیدن؟

از خیلی کم شروع میشه،برا من دهانه رحمم 2سانت باز شده بود ولی درد نداشتم بهم امپول فشار زدن،اولش مثل دل پیچه بود یواش یواش بیشتر شد،فقط باید درس نفس بکشی که خودتم کمک کنی،برا منو همه تعجب کرده بودن اینقد زود تموم شد،اخه زایمان اول طولانی تره

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
خیلی راحته طبیعی دوستم هم تجربه ی طبیعی داره هم سزارین میگه سزارین خیلی سخته میگه اولش راحتی ولی هنو ...

اره واقعا😐

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

اگه میتونی سزارین کنی برو سز شو بی دردسر 

من درد طاقت فرسای قبل زایمان رو به هر طریقی که شد تحمل کردم ولی متاسفانه دچار پارگی شدید شدم خونریزی وحشتناک کردم خیلی سخت بود خیلی 

هنوزم بعد ۵ ماه به اون روز فکر میکنم حمله عصبی بهم دست میده 

نه قبل ترش دردا کمتر هرچی به زمان زایمان نزدیک میشی دردا بیشتر میشه که اوج دردش 1تا2ساعت اخرش هست 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **