2777
2789
منم زایمان طبیعی کردم یجوری وحشتناکه ودردش زیاده مخصوصا وقتی بخیه میزنن😢😢

من طبیعی بودم موقع بخیه نزاشتم بخیم کنن خیلی اذیتم کردن اخرش منو بردن اتاق عمل تو کمرم بی حسی زدن اون وقت دیگه نفهمیدم چی شد 😎👍

با افتخارهم سیدم هم عربم😗
مرسی عزیزم‌کلا قانع شدم😂

نه عزیزم وحشتناک نیس،حداقل برا من نبود،قابل تحمل بود،البته من چهارتا دکتر رفتم برا معاینه لگن همشون گفتن لگنت عالیه برا طبیعی،ایشالله برا شمام راحت باشه،برا من5ساعت طول کشید البته با امپول فشار

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم اخر اردیبهشتم...

از هیچی نترس و برو کلاس های بارداری طبیعی شرکت کن...کلا دیدت عوض میشه..اطلاعاتت میره بالا دیگه هیچ ترس و اضطرابی نداری.اگر تهرانی برو اعظم خیابانی عالیه...

یا پیغمبر😓

زیاد بد نیستش،یکم سوزش داره فقط

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
منم خرداد وقت زایمانمه و طبیعی هستم تاالان ،بچه اولمه و خیلی میترسم خیلی احساس میکنم میمیرم 

منم بچه اولمه از دیشب که مطالعه میکنم خیلیا گفتن دردش خیلییییییه ولی قابل تحمله فقط باید بدونی چیکارباید بکنی کلا اوله همه چی سخته

همه مثل هم نیستن که من خودم سخت زایمان کردم ولی زندایی م با اینکه اونم بچه ی اولش بود تو 5ساعت زایما ...

برا منم 5ساعت طول کشید ولی ابجیم 12ساعت😖😖😖

از دیشب همینجوری دارم میخونم ببینم تا چه حد درد داره که اونم فهمیدم دردش زیاده ولی میخام ببینم همون ...

اون لحظه فقط حس فشار شدید داری ولی 1ت2ساعت قبلش واقعا خیلی درد داره .

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **
عزیزم منم اخر اردیبهشتم... از هیچی نترس و برو کلاس های بارداری طبیعی شرکت کن...کلا دیدت عوض میشه..ا ...

نه اصلا استرس ندارم چون میدونم دردش فوق العادس و خودمو براش اماده کردم فقط نمیدونم کی درد شروع میشه و باید چیکارکنم 

برا منم 5ساعت طول کشید ولی ابجیم 12ساعت😖😖😖

منم دقیقا 12 ساعت طول کشید وااای یادش میفتم میگم واقعا چه دل و جرعتی داشتم منی که حتی از امپول میترسدم 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **