2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا سخته با هردرد میگید الان میمیرم ولی هنوز زنده اید ولی وقتی بچتون به دنیا میاد دردا کم میشه بعد ...

اره دردشو میگن خودمم از الان آماده کردم برا موقع به دنیا اومدن که تا دم مردن هس شدت دردای قبلشو نمیدونم🤨

اره دردشو میگن خودمم از الان آماده کردم برا موقع به دنیا اومدن که تا دم مردن هس شدت دردای قبلشو نمید ...

درداکه شروع میشه اول فاصله اش زیاده به زایمان که نزدیک میشید دردا کمتر میشه میگیره وول میکنه‌ شکم وکمرتون خیلی درد میگیره 

خیلی خوب بوده برا شما،البته پسر ابجی من کله ش بزرگه کلا،ابجیمم میگه تا فول شدنم عالی بود،کلا دوساعت ...

آره زایمان دوم خیلی روندش سریع تره منم سر پسرم ساعت پنج عصر ک دردام شروع شد تا ساعت هفت صب مدام درد کشیدم هفت بی حسی ردم و نه بچه اومد ک دنیا اومد مدام درد کشیدم ولی سر دخترم شیش صبح دوسه بار دردم گرفت ساعت ده کلا دردام رفت ساعت یکم و نیم تا دو کلا دو سه بار دردم گرفت بعدشم دیگه بی حسی زدم و سه بچه اومد فوق العاده راحت بود

آها راستی وزن بچه های منم اولی 3600 دومی 3580 ریز نبودن یعنی 

ماشالا نه عزیزم نرمال بودن من قندم لب مرز بود فک کنم ۳۹ هفته و ۴ روز دنیا اومد بخاطر همین وزنش زیاد شد بالا چهار کیلو خوب نیس سر دخترمم دیابت داشتم انسلین میزدم رژیمم داشتم اول ۳۷ هفته دنیا اومد ۳۶۰۰ شد وگرنه خیلی چاقتر میشد تو هفته ۳۴ ک آخرین سونو رو دادم یه ماه بزرگتر از سنش بود 

من طبیعی زایمان کردم؛

هفته ۳۸ بعد از اینکه کیسه آبم حدود ساعت ۹ شب پاره شد به دکترم زنگ زدم و گفت احتمالا صبح دردات شروع میشه بیا بیمارستان شب سعی کن بخوابی اما ساعت ۲ دردام خیلی شدید شدن و تقریبا دیگه فاصله ای بین درد ها نبود ، ساعت ۴ با همسرم رفتیم بیمارستان دکتر هم اومد تا هفت درد کشیدم دردش واقعا شوخی نیست خیلی خیلی زیاد و ۲ ساعت آخر حتی یک لحظه ام قطع نشد ، مجموعا ۵ ساعت درد کشیدم هفت صبح نی نی تو بغلم بود ، همسرم هم تمام مدت کنارم بود با من نفس میگرفت و عرق میریخت و با هم اشک ریختیم و بچه رو در آغوش کشیدیم

وصف نشدنی واقعا این تجربه ، الزاما هم بخیه نمیخورید من هیچ بخیه نخوردم الکی نباید زور بزنید، حس کنید ...بدنتون باهاتون صحبت میکنه ...هر وقت احساس کردی باید زور بزنی بزن هر وقت نه ،فقط نفس بگیرید!

من طبیعی زایمان کردم؛ هفته ۳۸ بعد از اینکه کیسه آبم حدود ساعت ۹ شب پاره شد به دکترم زنگ زدم و ...

من هرشب دارم خواب زایمان میبینم اصلا فکرم خیلی مشغوله فک میکنم اگه نتونم تحمل کنم چی چون تجربه ندارما اصلا نمیدونم کی دردام شروع میشه و باید چیکارکنم

ابجیم ۲ بعدازظهز دردش شروع شد ۷ زایمان کرد من کلا تا لحظه اومدن سر بچه پیشش بودم بعد زایمان میخندی ...

خوشبحالش

من که دهنم سرویس شد،یکیم برا هفت پشتم بسه

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤