2789
عنوان

وجود خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 93 پست
درسته خوب نمیشه ولی کمرنگ میشه مطمین باش،،،میجنگی،،بزار این روزات بگزرن لج میکنی ومیجنگی براخوشحال ب ...

فعلا که فقط زندم و دارم نفس میکشم

هر روز میگم فردا بهتر میشه ولی فردا گندتر از دیروز

دعا کن برام😢

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

کسی نمیتوانه بهت بگه خدا هست یا مهربونه این چیزیه که خودت باید بهش برسی فقط بدون خدا زندگی واقعا بیمعناست خدا معنی تمام زندگی ماست 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر تا الان که رفوزه شدم نمیدونم چرا خدا بیخیال ما نمیشه خودش میبینه در توان من نیس این امت ...

حافط هم میگوید هرکسی که به خداوند نزدیکتره  بلا و سختی اش بیشتره     مفهوم شعرش     اقا   حافظ  دروغ نمیگه    روایت هم دروغ نمگوید     و قران هم دروغ که نمیگه  پس های حرفای  نا امید نززززززززززززززززززززن بابا   فکرای خوب فکر کن 

M❤️متاهل و متعهدم

امیدوارم خداوند روحت رو اروم کنه عزیزم 😢😢😢😢

ممنونم😍 تو همیشه بهم لطف داشتی😙

دعا کن برام😢

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
فعلا که فقط زندم و دارم نفس میکشم هر روز میگم فردا بهتر میشه ولی فردا گندتر از دیروز دعا کن برام😢

چشم گلم انشالله خدادلتوارامش بده وروزایی بیان که به حال الانت بخندی😊😊😘😘😘😘😘برات صلوات میفرستم براارامش روحیت

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
فکر نکنم ادم بده داستان منم همیشه

نمیدونم چراخداصبرش زیاده من بعددوسال تحقیرشدنشونو دیدم اونقدرکه ازخدا راضی شدم من وقتی حال تورو دارم دلم قرصه که یکی هست که ازناراحتی من ناراحته ازحال دلم خبرداره وانتقام منو ازشون میگیره این خیلی آرومم میکنه🙂

او می بیند....🙂🙂🙂
خب مشکلات را بگووووو   چیه بعدم   من هرچی بگم تو یک چیزی میگی بابا  قبووول ...

خدا عاشقمه ولی دلیل سکوتشو نمیفهمم

فکر مبکردم حداقل اون دستمو میگیره که نگرفت

شبگرد خوشگل عزیزدلم ناراحت نباش دنبال بهونه های کوچیک برای شادی باش قدمای کوچیک برای تغییر اوضاع بردار اما خسته نشو هرکس اذیتت کرد نبخش فقط فراموشش کن 😘😘😘

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
حافط هم میگوید هرکسی که به خداوند نزدیکتره  بلا و سختی اش بیشتره     مفهوم شعرش& ...

الان که یکی از کاربرا یه ایه از قران اورد با خاک یکسانم کرد😢

چشم گلم انشالله خدادلتوارامش بده وروزایی بیان که به حال الانت بخندی😊😊😘😘😘😘😘برات صلوات میفرستم ...

ممنونم مهربون😍

نمیدونم چراخداصبرش زیاده من بعددوسال تحقیرشدنشونو دیدم اونقدرکه ازخدا راضی شدم من وقتی حال تورو دارم ...

چی بگم😔😔😔

الان که یکی از کاربرا یه ایه از قران اورد با خاک یکسانم کرد😢

ببین عزیزم  چون قبوا نمکنی     بخدااااا    بعد از هر سختی   یک اسایشی هست   این هم قران میگویید    قران   هیچ ووووقت دروغ نمگه مططططططططططمن بااااش   کسی که از قران  میاره    اون عبارت قرانی یا معنی اش درسته   و باید قبول کنیش

M❤️متاهل و متعهدم

شبگرد خوشگل عزیزدلم ناراحت نباش دنبال بهونه های کوچیک برای شادی باش قدمای کوچیک برای تغییر اوضاع برد ...

نمیبخشم دیگه

تا الان هی گفتم بیخیال ارزش نداره رفتم حتی معذرت خواهی بعد ضایم کردن

ولی همین الان واگذارشون کردم به خدا خودش جوابشونو بده اگه بد کردن در حقم😢😢😢