2789
عنوان

وجود خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 93 پست
چون خودم بقیه رو دوست دارم ولی اونا چی

مگه بهشون نیازی هس؟مگه بدون اونا زنده نمیمونی؟فک میکنی بدون اونازندگی تموم میشه؟یامرگ میتونه تسکینت بدهظ؟بخدا دراشتباهی،،،هفت سال ازنوجونیمو بااین فکرای بچگانه واحمقانه هدردادم تموم شد ولی چیزی نفهمیدم سه ساله حس میکنم زندگیرو خوشبختیروخوشحالیرو.البته مشکلاتمم زیادن ولی نسبت به گذشتم خیلی بهتروشادتترم 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
همین هرکی رودوس داری بخاطرخدادوسش داشته باش به خاطر خودش که دوس داشته باشی ازش توقع داری واین توقع ا ...

خدا بدونه چی میشع مثلا

دوست نداشته باشن عب نداره ولی وقتی تحقیر میکنن و ...

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم هیچ چی سر جاش نیس ولی دلیل موجه ای نداری که 

اره من دارم چس ناله میکنم به قول یه کاربر

بفرما بیرون اعصاب ندارم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مگه بهشون نیازی هس؟مگه بدون اونا زنده نمیمونی؟فک میکنی بدون اونازندگی تموم میشه؟یامرگ میتونه تسکینت ...

بهشون نیازی نیس زخمایی که بهم زدن درد میکنه

خوب نمیشه هیچ وقت

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ ...

یعنی مرسی از این کاربر و اونایی که لایکش کردن

بدجوری دلمو شکستی

متاسفم برات

همه همینطورین چطور یه عده بهترن یه عده بدتر خداعم تبعیض قائل میشه بین بنده هاش

یه دبیر داریم خانم عزتی ایشان میگفتند  می بیند یه کسری ادما البته بعضی هاشون    همه چی دارن  اونا مثل اینه که مادروبچه نشستند و بچه های گریه میکنه ئمیگه من گوشی میخوام وفلان و بعد مامانش میگه بیا بگیر   این دقیقن مثال مادر انگار خداوند   که میده اون بنده ساکت بشه فقز و اون بنده ددر نقش  بچه هستش*** بعدم خداوند بنده هاشو خیییلی دوستشون داره وعااااشقشونه مثل شبگرد خانم  رو مشکل میدهند تا امتحان بشن  ا تا ببنند چند مله هلاج هستن  *بابا علاقه د  و دوست داشتن دیگران میخوای چیکار   عشق فقط خداااااااااااااا    مطمن بااااااش خداوند هم    عااااااااااااااااشقته  اینو من نمیگم دقران میگوید  و از همه مهم تر دل ارام میگیرد با یاد خداوند  این هم من نمیگم قران میگوید دیگه قران ا        خدانکرده دروغ نیست دیگه      **

M❤️متاهل و متعهدم

[QUOTE=84234616]خدا بدونه چی میشع مثلا دوست نداشته باشن عب نداره ولی وقتی تحقیر میکنن و ...[/QUOT            اونوقت جواب بددلی اوناوخوش قلبی تورومیده .تحقیربده میفهمم ولی امیدوارم تحقیرشدنشونوببینی.

او می بیند....🙂🙂🙂
یه دبیر داریم خانم عزتی ایشان میگفتند  می بیند یه کسری ادما البته بعضی هاشون    همه چ ...

خب خداروشکر تا الان که رفوزه شدم

نمیدونم چرا خدا بیخیال ما نمیشه خودش میبینه در توان من نیس این امتحاناش

بهشون نیازی نیس زخمایی که بهم زدن درد میکنه خوب نمیشه هیچ وقت

درسته خوب نمیشه ولی کمرنگ میشه مطمین باش،،،میجنگی،،بزار این روزات بگزرن لج میکنی ومیجنگی براخوشحال بودنت اونوقتاس حتی انگشت کوچیکتم حسابشون نمیکنی حسی بهشون نداری حتی دیگه برات ارزش اینو ندارن توروشون وایسی و ببینن خوشحالیتو فقط دلت میخوای نبینیشون قول میدم دوستم کشیدم،،،زخمایی خوردم که اگه هرروز یاداوری کنم برا خودم باید برم تیمارستان 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
[QUOTE=84234616]خدا بدونه چی میشع مثلا دوست نداشته باشن عب نداره ولی وقتی تحقیر میکنن و ...[/QUOT &n ...

فکر نکنم ادم بده داستان منم همیشه

هیچ وقت نا امید نباش چون بزرگترین گناه نا امیدیه. سعی کن همیشه شکرگزار باشی، میدونم خیلی سخته که با وجود مشکلات شکرگزار باشی اما بدون هرچی بیشتر قدردان باشی خداوند بیشتر حواسش بهت هست، گرچه خدا حواسش به همه هست❤️ نا امید نباش

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
خب خداروشکر تا الان که رفوزه شدم نمیدونم چرا خدا بیخیال ما نمیشه خودش میبینه در توان من نیس این امت ...

خب مشکلات را بگووووو   چیه بعدم   من هرچی بگم تو یک چیزی میگی بابا  قبووول کن خداوند عااااااشقته  مطمن باااااش    

M❤️متاهل و متعهدم