2789
عنوان

وجود خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 93 پست
اگر گناه خودکشیو میبخشید ابایی نداشتم ازش چون هیچ وابستگی به این دنیا ندارم هیییییچ

نه عزیز دلم نگو 

خدا خوبه 

تو هم بنده خوبی هستی,

دلت میاد خدا دوست داره 

حرف بزن تا آروم بشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخیر خداوند در قلبته مطمن بااااااش همیشه همیشه همیشه

اگه تو قلبم بود این همه شب که زجه زدم براش صدامو میشنید ولی نشنید 

چون واسش فرقی نداره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خدا چی داده به من؟ سلامتیم که ندارم

این همه چیزهای زیبا * دست و پا و  توانایی راه رفتن ونشستن و همین که توانایی تایپ کردن پیام داری** این همه نعمت اینا کمه   همین که میتونی ببینی و ببویی بچشی کم نعمتیه  وااااقعن کمه**ذ    شاید خیلیا ارزوی همین نعمت ها را داشته باشن 

M❤️متاهل و متعهدم

نه عزیز دلم نگو  خدا خوبه  تو هم بنده خوبی هستی, دلت میاد خدا دوست داره  حرف بزن ...

با حرف زدن اروم نمیشم

نه با حرف زدن نه با گریه کردن نه با هیچی

دیگه گریم نمیکنم چون میدونم غمیو از رو دلم برنمیداره

فقط منتظر مرگمم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چن سالته عزیز ببین خیلی,چیزا رو میشه حل کرد  خدا نکنه مهربون

19

این همه چیزهای زیبا * دست و پا و  توانایی راه رفتن ونشستن و همین که توانایی تایپ کردن پیام داری ...

جسم مهم نیس مهم روانه روحه

روحت که بپاشه شخصیتت که متلاشی شه دیگه وجود نداری

دلت گرفته بوداخرش تاپیکشوزدی😂😂😂،عزیزم چرااینهمه ناامیدی چراازاینکه کسی،دوستت نداشته باشه میترسی خب اینجا مجازیه بزار نداشته باشن توواقعیتم همینطور چرابایدآویزون کسی باشیم که ازمون گریزونه 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اگه تو قلبم بود این همه شب که زجه زدم براش صدامو میشنید ولی نشنید  چون واسش فرقی نداره

اینا نگووو   الان هرچی بگیم ما حرف خودت رو میزنی        عزیزم همه روایات احادیث و قران میگوید بعد تو میگی نه نه تو قلبم نیس ** به پیر ب پیغمبر ص  هست هست هست**** ببین اقا امام صادق علیه السلام فرمودند  جای خداوند در قلب شماست غیر از خدا را اونجا جا ندهید عین حدیث یادم نیست

M❤️متاهل و متعهدم