2789
عنوان

وجود خدا

716 بازدید | 93 پست

برای من که نیست

نمیگم وجود نداره چرا هست

اما انگار منو نمیبینه صدامو نمیشنوه انگار نه انگار

فکر نمیکردم خداعم بندشو یادش بشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی من خیلی حسش میکنم.خیلی.انگار همیشه پیشمه

خوشبحالت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خدا هميشه هست شك نكن خدا هميشه با بندشه از رگ گردنم نزديكتره

نیست

برا بقیه چرا ولی من نه

اوردتم به این دنیا فقط زجرم بده

این حرف تو ناشکریه نزن  چند سال پیش از روی بچگی و نادانی یه ناشکری کردم هنوز دارم پاش میخورم

دست خدا درد نکنه که ناشکری بکنیم میزنتت زمین

سلام عزیز دلم  ببین  خداوند عااااااااااااااشقته مطمن باش این همه چیزای زیبا این همه چیزا های قشنگ ب تو دادن تو باید سپاسگزار خداوند باشی کسی که  تو باید اون رو ب عنوان معشق از نوع اسمانی بدونی*** مطمن باااش اگه بخاطر چیزای کوچیک خداون را شکر کنی معجزه گره** ای قد نا امید نباش   روزای بد ب انسان تجربه میدهند**همیشه خودتو شاددد کن** به چیزاای خوب فکر کن تا بهترینها برات رقم بخوره*این حرفا چیه    خداوند عااااااااااااشقته مطمن بااااش*** میگویند اگه خداوند یه چیزی  ندادند بدون حکمته اگه دادند ینی رحمته***** به خداوند امیدوار باش و توکل کن *حرفای خوب بزن مثبت اندیش باش **   شکر نعمت  نعمتت افزون کند  کفرنعمت از کفت بیرون کند    همیشششششششه    خداوند را شاااکر باش   بخاطر همین سلامتی و نفس کشیدن که مدیون خداوند هستیم  

M❤️متاهل و متعهدم

خدا هست خواهر مهربونم  امشب دلت خیلی گرفته  درک میکنم

امشب دلم نگرفته

19 ساله دلم گرفته

5-6 ساله هرشب با گریه میخوابم

خیلی وقته فراموش شدم و مدفون شدم تو این دنیا

اتفاقا خدا خیلی,مهربونه و قشنگه  اگه بخوام بگم از زندگیت دس میکشی

اگر گناه خودکشیو میبخشید ابایی نداشتم ازش

چون هیچ وابستگی به این دنیا ندارم

هیییییچ

سلام عزیز دلم  ببین  خداوند عااااااااااااااشقته مطمن باش این همه چیزای زیبا این همه چیزا ه ...

خدا چی داده به من؟

سلامتیم که ندارم