2821
2789
عنوان

نمیبخشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست

شما باید به خانوادت اگاهی بدین که طلاق در اینجا خوبه اولویت خود ادمه . من در روز اگر بخوام به همه اطرافیانم فکر کنم میتونم؟ مگر از نظر شما دختر فامیل طلاق بگیره بده؟ یا فکر میکنید ابروش رفته؟ خیر او بهترین تصمیم رو با توجه به شرایط خودش گرفته . 

چرا فکر میکنید طلاق بده؟؟؟ چرا وقتی میبینید یا میدونید ادامه زندگی مشترک بی فایده هس و شما تمام تلاشتون رو ب بهترین شکل ممکن برای حفظ و نجات زندگیتون انجام دادین ک این زندگی از هم پاشیده نشه ولی بازم بی فایده هس ،

چرا خودتون رو نجات نمیدید و از طرز فکر مردم و حرف مردم و خانواده و فامیل ک میگن وای دختر فلانی طلاق گرفته هراس دارید؟؟؟؟

مگه ادم عمر و جوونیشو از سر راه اورده ، یک بار میخواییم زندگی کنیم ، من ب این جمله خیلی اعتقاد دارم :

یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان هس و در آخر اینکه همون خدای بزرگ و مهربونی ک عقد رو حلال کرده طلاق رو هم حلال کرده

فامیل اشنا درو همسایه اینایی که مادرم به چسم یه دیو میبینتشون هه  کاش حرف منم اندازه حرف مردم ب ...

اصلا اینها نباید براتون وجود خارجی داشته باشن. 

منظورم این بود. به همین خاطر گفتم کدوم مردم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر خوب زندگی شوخی بردار نیس اگه واقعا قصدت طلاقه پس باید تصمیمت جدی باشه اینکه پدر مادرم نمیذارن و مردم برام حرف در میارن همش بهونه س چون ترس تو خودته پس اول تکلیفتو با خودت روشن کن بعد اطرافیانتم یواش یواش باهات همکاری میکنن زندگیتو حروم یه ادم بی ارزش نکن خداروشکر کن که نرفتی زیر یه سقف شناختیش 

فامیل اشنا درو همسایه اینایی که مادرم به چسم یه دیو میبینتشون هه  کاش حرف منم اندازه حرف مردم ب ...

بحرف پدر مادرت گوش نکن اصلا، فک نکن طلاق =بی ابرویی ه. بعنوان کسی ک دو پیرهن ازتو بیشتر پاره کرده بهت میگم:ّالان طلاق بگیری بهتره تا بری سر زندگی و بچه دار بشی ،اخرش بستوه بیای و برگردی ... الان با ی بزرگتر فهمیده تو فامیل یا روانشناس صحبت ک با پدرمادرت صحبت کنن، خودتو نجات بده، پدر و مادرا عمدتا دلسوز نادانن و گاها نمیدونن خیر و صلاح کدومه. سنی نداری چرا باید اتیش بزنی بزندگیت؟!!

توي اين سني كه شما داريد تازه اول جووني كردنتونه عزيزم شوهرت داري مقتضاي سنش انجام ميده اما خانم ها تو اين سن برعكس ميشن دوس دارن خانم خونه باشن اما آقايون تو اين سن برعكسن...

اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز