2777
2789
عنوان

مزاحمی

126 بازدید | 18 پست

اگ یکی بیاد تو تل پی وی شمارش بالا نیاد برات  ینی اط زریق ایدی وارد شده؟حتی ایدی هم نداشته  بازم یکی اومده پی وی بدون اینکه شمارش بالا بیاد چجوری میشه این

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایدی شما رو پیدا کرده 

ربطی نداره به اینکه خودش ایدی نداره 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

ببین مثلا چند حالت داره 

یا ایدیتو شانسی زده پیدات کرده 

یا ایدیتو از کسی گرفته 

یا از طریق پیامی که فرستنده ی اولش تو بودی پیدات کرده 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
منظورش اینه خودش ایدی نداره استارتر

نوشتن خودش ایدی نداشته برای همین فکر کردم منظورشون از خودش اون شخص هست 

ایدی شمارو احتمالا تو گروه ها پیدا کردن. خیلی واسه من پیش اومده. تو گروه ها میتونی باهرکی دلت بخواد تو پی ویش چت کنی در صورتی که شماره هاشونو نداری

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...
خوب منم ندارم ایدی

خب پس از طریق پیامتون شاید پیداتون کرده 

یا گروه های مشترک

خوب منم ندارم ایدی

شمارت رو داره اومده تو پی وی. بعد تو صفحه ای که شمارت هست  زده دیلیت کانتکت تا اسم انتخابیت بیاد .بعد زده رو علامت صفحه چت و چت کرده اینجوری شمارش نمیفته

ببین مثلا چند حالت داره  یا ایدیتو شانسی زده پیدات کرده  یا ایدیتو از کسی گرفته  ی ...

ببین من یه مزاحمی دارم ک پی ام داده بهم اصلا شمارش بزام بالا نیامد نمیدونم از کجا و چی پی وی شوهرمم پیام داده شوهرم ایدی نداره و اینکه کسی هم بخواد پیامشو فورواردکنه نیس نمیدونم چجوریه این الان گیج شدم

شمارت رو داره اومده تو پی وی. بعد تو صفحه ای که شمارت هست  زده دیلیت کانتکت تا اسم انتخابیت بیا ...

واقعا🤤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز