2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد😢

1575 بازدید | 45 پست

همش هر روز میگه من از تو راضی نیستم و ....

بی اعصابه تا یچیزی میگم سریع جوش میاره و فحش میده

الانم اومد دید گوشی دستمه یه عالمه فحشم داد که تو تو نت میری و همش چت میکنی و ...

حالا من بدبخت یا تو نی نی سایتم یا گوشیمم هیچ کس نیس

نه دوست پسری دارم ن چیزی

حتی تو مجازیم با پسری حرف نمیزنم و چادریم ولی همش اینطوری میکنه

بهم میگه تو لاتی و مفت خوری و دزدی

منم حالم بهم میخوره از زندگیم و میام مجازی و باز میاد گیر میده همش میاد در اتاقم منو میپاد که تو گوشیم یا نه

با کسیم نمیتونم رفت و امد کنم اجازه نمیدن

به منم میگن تو کافری    واس این حالت خوب نیس که قران نمیخونی یا همش میگن پاشو نماز بخون وگرنه  عذاب الهی نازل میشه

نه خودشون منو بیرون میبرن ن میذارن من برم نتم که نمیتونم بیام

پوسیدم تو خونه😢😢😢😢

هیچکسو ندارم هیچ کی نمیفهمه چی میگم

انقدر بهم گفته لات و اش نخورده و دهن سوخته شدم دلم میخواد برم یه عالمه دوست پسر پیدا کنم و هر غلطی دلم خواست بکنم تا بفهمه لاتی یعنی چی

خسته شدم خسته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دوتا دختر خاله داشتم حالم باهاشون خوب بود اونام شوهر کردن درگیر بچه اوردن و نازایی وو....

اصن نمیگن من مردم زندم اونام منو فراموش کردن😢😢😢

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو واس چی بچه درست کردین خو بچه دار نمیشدین

میگم میگن تو دزدی 

پولای منو دزدی رفتی مدرسه و ...

بچه های مردم مثه تو نیستن

ازدواج کن خب..

خواستگار ندارم چون قیافم بچه گانس

جاییم نمیرم کسی منو ببینه که بخواد بیاد خواستگاری

بعدم ازدواج کنم مشکلاتم هزار برابر میشه میدونم

1 کلاس برو

کلاس پیانو میرم همونم هی غر میزنه

خسته شدم از این زندگی

تو فکر خودکشیم راحت شم

آخی 

چند سالته استارتر؟؟

دانشگاه نرفتی؟؟تا حالا خواستگار  مناسب داشتی که ازدواج کنی؟

شرایطت خیلی سخته:(

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
آخی  چند سالته استارتر؟؟ دانشگاه نرفتی؟؟تا حالا خواستگار  مناسب داشتی که ازدواج کنی؟ شر ...

19

نه پشت کنکورم

رتبم 16 هزار شد

گفتن خاک تو سرت عرضه هیچ کاریو نداری

دیوانم کرده انگار من جندممممم خاک تو سر من که یه دوست پسرم ندارم باید برم جند.ه بشم تا بفهمن لات ک ...

😢😢😢اشکال نداره روز های خوبم میاد قطعا 

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب