2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 45 پست
19 نه پشت کنکورم رتبم 16 هزار شد گفتن خاک تو سرت عرضه هیچ کاریو نداری

ای بابا کم سنم هستی که

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مامانت بگو باهاش صحبت کنه

مامانمم مثه خودشه

گاهیم که دلش میسوزه با اونم دعوا میکنه

مامانمم سکوت میکنه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بزرگتر فامیلتون کیه ؟

هیچ کس

اینا حرف هیچ کیو قبول ندارن

عقل کلن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

درکت میکنم نسل قبل بعضیاشون واقعا تحجرشون زجرمیده بخصوص که فاصله سنی زیاد با فرزندانشون دارن منم همچین آدمایی توفامیلم دارم خدابهت صبر بده اگه میتونی یه کار پیداکن حتی شده بگو میخام کار کنم خرج شمارو بدم و کمک دستتون باشم بلکه حداقل اجازه دارن وارد اجتماع بشی هم کمک اونا میشه زخم زبوناشون کم میشه هم واسه تو خوب میشه منتها واقعا هدفت ساختن زندگی و آینده ت باشه و سراغ دوست پسر و رفیق بازی و خوش گذرونی نری چون والدینت پشتت نیستن و فقط خودتی و زندگیت

دوبار تاحالا خودکشی کردم نمردم

باید دفعه سومم بکنم خسته شدم دیگه

تو 19 سالگی یه کیلو قرص اعصاب میخورم

میگن تو خودتو الکی زدی به مریضی تو مفت خوری

درکت میکنم نسل قبل بعضیاشون واقعا تحجرشون زجرمیده بخصوص که فاصله سنی زیاد با فرزندانشون دارن منم همچ ...

کمک خرج چیه بابام پزشکه خیر سرش

واس هرچی پولم پولم میکنه 

اونروز یه پیتزا خریده بود هی میگف اینو انقدر خریدم منم گفتم بسه دیگه هی میگی پول پول کوفتمون کردی اونم منو بیشگون گرفت و فحشم داد

از بچگیم منو میزد😢😢😢

ببین هر دانشگاهی امسال قبول شدی برو وقتی همیشه خونه نیستی بهتر میشه

اخه چرا😢😢😢

من انقدر درسام خوب بود همیشه معدلم 20 و 19 بود تو المپیادا مقام میاوردم تو ازمونا نفر برتر بودم ولی همیشه وظیفم بود حالام برم یه رشته ای که قبول شدم بخونم اخه این چه زندگیه😢😢😢😢😢😢

وقتی خودمو کشتم میفهمن

حقشونه سر قبرم زار بزنن

خوب قبول شدن تو رشته تجربی سخته فعلا الویتت بهبود شرایط الانت باشه

صد سال سیاه این زندگیو نمیخوام

تموم شدست برام

کمک خرج چیه بابام پزشکه خیر سرش واس هرچی پولم پولم میکنه  اونروز یه پیتزا خریده بود هی میگف ا ...

واقعا متاسفم خیلیا مشکل تورو دارن خودکشی و قرص و...چیه تو هنوز خییییلی جوونی و یه راه طولانی پیش رو داری همه اینا بلخره میگذره بشرطی که قوی باشی و یه فکری بحال زندگیت بکنی و مستقل شی...منم مثل تو بودم دقیقا تو سن تو و الان دارم به اون روزام و تصوراتم و تصمیمایی که گرفتم میخندم