orkidehh مدیر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست بچه ها همه ی بی بی چک ها وقتی ۴.۵ ساعت میمونن یه هاله خیلیییییی کمرنگ میندازن؟؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹 1397/12/18 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 دیروز زدم دیروزم خط دوم خیلی کمرنگ بود دیروز صبح اولین ادرار زدی ؟ و اینکه از امروزی کمرنگ تر بود ؟؟ واسم مهمه عزیزم که میپرسم ، ببخشید 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
akhar عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 26 دیروز صبح اولین ادرار زدی ؟ و اینکه از امروزی کمرنگ تر بود ؟؟ واسم مهمه عزیزم که میپرسم ، ببخ ... نه من عصر زدم همین رنگی بود هر دوتا
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 نه من عصر زدم همین رنگی بود هر دوتا مدیکور دیگه ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 اینم دیروزی بود مثبته عزیزم ان شاالله بسلامت بغلش بگیری 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
akhar عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 26 مثبته عزیزم ان شاالله بسلامت بغلش بگیری وااای خدا کنه اینطور باشه اونقدر دعا کردم و از خدا خواستم امیدوارم خدا دعا هام روقبول کنه
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 وااای خدا کنه اینطور باشه اونقدر دعا کردم و از خدا خواستم امیدوارم خدا دعا هام روقبول کنه&nbs ... خداروشکر ، مطمئن باش که بارداری ، ان شالله سالم و صالح باشه ، چند ماه اقدامی؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
akhar عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 26 خداروشکر ، مطمئن باش که بارداری ، ان شالله سالم و صالح باشه ، چند ماه اقدامی؟ خدا کنه انشالله توام به زودی به آرزوت برسیمن از آبان ماه تو رژیم تعیین جنسیت بودم واسه پسر البته تحت نظر پزشک
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 خدا کنه انشالله توام به زودی به آرزوت برسی من از آبان ماه تو رژیم تعیین جنسیت بودم واس ... منم همین طور ، تو رژیم پسر بودم بچه اولته ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
akhar عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 26 منم همین طور ، تو رژیم پسر بودم بچه اولته ؟ نه دومی هست یه دختر 7 ساله دارم
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 نه دومی هست یه دختر 7 ساله دارم منم یه دختر ناز دارم ، میتونم بپرسم اقدامتون کی بود ؟ یعنی با سونو تشخیص دادید کی اقدام کنید ؟؟ شما از جوش شیرین استفاده کردین ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
akhar عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 26 منم یه دختر ناز دارم ، میتونم بپرسم اقدامتون کی بود ؟ یعنی با سونو تشخیص دادید کی اقدام کنید ؟؟ شما ... با سونو زمان دقیق تخمکگذاری مشخص می شد و یه ساعت قبل از نزدیکی هم شستشو با جوش شیرین
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 با سونو زمان دقیق تخمکگذاری مشخص می شد و یه ساعت قبل از نزدیکی هم شستشو با جوش شیرین چجور زمان دقیق رو تشخیص دادن ؟؟ یعنی مثلا امروز رفتین سونو و بهتون گفتن فردا تخمک آزاد میشه ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 با سونو زمان دقیق تخمکگذاری مشخص می شد و یه ساعت قبل از نزدیکی هم شستشو با جوش شیرین منم میرم سونو، از استرس بعضی ماه ها ۴بار هم رفتم ،ولی این ماه دوبار رفتم ، کلا همیشه که رفتم دقیق بهم نگفتن کی آزاد میشه ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹