من یکی که عقل وقلبم یه وقتایی بدجورقانع میشن وگرنه من اصلااعتقادنداشتم
میخوای که قانع بشن
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همینطور عین تو بودم یعنی مو نمیزد افکارم با تو 😔😔 برام اتفاقی افتاد که بدجور افکارم بهم ریخت ...
اگه دلیلشو بهت بگم ناراحت میشی اما غیر از دعانویس پیش روانشناس هم برو در مورد افکارت با یه آدم علمی هم صحبت کن ضرر نداره نذار غرق خرافات بشی
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
منظورم خودتی! عقل و قلبت به خرافات قانع شدن چون نیاز داشتی به این قانع شدن چون جور دیگه ای نتونستی خودتو قانع کنی
من نمیدونم این چیزایی که می گید چیه ولی ما فردای عقد وعروسی پسر عمم با عروس وداماد رفتیم سر خاک پدر بزرگم.نه تنها برای زندگیشون اتفاقی نیفتاد بلکه خدا رو شکر زندگیشون رو به راهه والانم دخترشون سال دوم پزشکیه.این افکار اضطراب آور رو از خودتون دور کنید.
منظورم خودتی! عقل و قلبت به خرافات قانع شدن چون نیاز داشتی به این قانع شدن چون جور دیگه ای نتونستی خ ...
من نمیخوام کسی روقانع کنم اره خیلیااعتقادندارن خیلیابدون این چیزازندگیاشون خوبه وروحشون ازاین چیزی خبرندارن هرچی خدابخوادمن واقعاحرفی براگفتن ندارم چون خودمم اعتقادم کامل نیس