2777
2789
عنوان

چله بری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 58 پست
من ۱۳ شهریور عقد خودم بود  ۳۰ شهریور عقد جاریم رفتم  حالاچی میشه؟؟؟ ۱۳ شهرسور سال ب ...

نمیدونم عزیزممکنه چهل افتاده باشی ممکنه ن بایدروکتابت یاهمون طالعتونگاه کنن

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی واقعا تو قرن ۲۱ هنوز مردم به این چیزا اعتقاد دارن

من یکی که نداشتم ولی به این نتیجه رسیدم گاهی حقیقت داره بعدم ضررنداره ادم بره پیش یه دعانویس مطمءن

ینی واسه من اتفاق میفته؟؟ی مدته همش بدشانسی میاریم میشه از این باشه؟؟؟؟ چیکار کنم؟

چی بگم گلم اگه دعانویس خوب میشناسی بروپیشش خیلیابااین کارامشکلشون حل شده

20روز بعد عقدم عفد دایی شوهرم بود حالا چی میشه؟؟؟ خب اینی که میگید یعنی چی؟؟؟؟😓

چی بگم من خودم بعدعروسیم چندنفرفوت کردن رفتم قبرستون اون موقع میگفتن چون عقدبودی زیادچهل نمی افتی اماافتادم

ماشالا تخیلات خرافیتون یکی و دوتا هم نیس هرروز یه چیز جدید در میاد  عقلتونو استفاده کنین بچه ها فقط عقللللل 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

برام سواله یکی مثل من و تماام اطرافیانم که نه از این چیزا بلدیم نه تاحالا پیش چله نویس و چله بردار و طالع بین و رمال رفتیم چطور تو زندگی ما از این اتفاقا که شما میگین نمیفته؟! یا چطور مشکلات ما با عقل خودمون حل میشه مال شما فقط دست دعانویس و فلانه؟! خواهش می کنم ده دقیقه رو این فکر کنین!  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
خواهش گلم برام دعاکن بچه هام خوب باشن توروخدا

انشالله ب سلامتی ب دنیا میان استرس نداشته باش گلم همین الان از طرف‌من ببوسشون خخخخخ

شماهم واس من خیلی دعا کن روزای بدی داشتم 

بارداری خارج از رحم و عمل کیست تخمدان

حالا فهمیدم تومور خوش خیم دارم باید تخمدانمو بردارم

خیلی نکران خودمم

ماشالا تخیلات خرافیتون یکی و دوتا هم نیس هرروز یه چیز جدید در میاد    عقلتونو استفاده کنین ...

من یکی که عقل وقلبم یه وقتایی بدجورقانع میشن وگرنه من اصلااعتقادنداشتم

ماشالا تخیلات خرافیتون یکی و دوتا هم نیس هرروز یه چیز جدید در میاد    عقلتونو استفاده کنین ...

منم همینطور عین تو بودم یعنی مو نمیزد افکارم با تو 😔😔

برام اتفاقی افتاد که بدجور افکارم بهم ریخت و الان به چشم و چله و دعا همه چی اعتقاد پیدا کردم