2777
2789

5 سال از ازدواجم گذشته هنوزم که هنوزه قورمه سبزیام اونی که باید نمیشه! لطفا تو رو خودا اگه قورمه سبزیاتون خوشمزه میشه رمز و رازشو به منم یاد بدید   

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

پودر هاتی کارا بزن بهش توقابلمه روحی یا ازاین زودپز قدیمیا بپز وبزار خوب جابیفته ینی باشعله که بپزه لیمو بناز توش ولهش نکن موقع خوردن بنداز بیرون سبزی هم مهمه از یه جابگیر که سبزیهاش خوب باشه وبعدشم سبزی هارو خوب تفت بده

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر هاتی کارا بزن بهش توقابلمه روحی یا ازاین زودپز قدیمیا بپز وبزار خوب جابیفته ینی باشعله که بپزه ...

پودر هاتی کارا چیه؟ تا حالا نشنیدم! ادویه است؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اصلا بعضی ازین خانمای سن بالا لامصبا یه جوری این قورمه سبزی دو درست میکنن که آدمو مست میکنه

نمیگنم چیکار کردن که خوشمزه شده!!!

لوبيارو نيم ساعت ميجوشونم.پياز و تفت ميدم روش زردچوبه، بعد گوشت روش فلفل .سبزيو اضافه ميكنم در اخر لوبيا روش اب ميريزم جوش ك اومد نمك ميزنم با ليمو عماني زياد يكم اب ليمو يا اب غوره بعد زيرشو كم ميكنم ٢ ساعت بعد امادست. از بين غذاهام از قرمه سبزيم زياد تعريف ميكنن البته سبزيشو از مامانم ميگيرم😅

اصلا بعضی ازین خانمای سن بالا لامصبا یه جوری این قورمه سبزی دو درست میکنن که آدمو مست میکنه نمیگنم ...

واقعا مخصوصا مامانا😋😋😋😋😋😋

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
لوبيارو نيم ساعت ميجوشونم.پياز و تفت ميدم روش زردچوبه، بعد گوشت روش فلفل .سبزيو اضافه ميكنم در اخر ل ...

احتمالا‌مامانت‌زیاد‌سرخش‌می‌کنه.منم‌از‌مامانم‌می‌گیرم‌چون‌حوصله‌سرخ‌کردنشو‌ندارم

لوبيارو نيم ساعت ميجوشونم.پياز و تفت ميدم روش زردچوبه، بعد گوشت روش فلفل .سبزيو اضافه ميكنم در اخر ل ...

ترکیب سبزیشم مهمه 

هرجا سبزیش یه جور میشه

قرمه‌سبزی‌مامان‌ادمو‌دیوانه‌می‌کنه

آخ گفتی!  

من ساعت ۱۲ شب قبل برای نهار میزارم سبزیمو(یکم شنبلیله داشته باشه ولی نه خیلی که تلخ بشه) با کره سرخ میکنم بعد میریزم تو دیگ سنگی با آب و آب قلم(همیشه تو فریز برای سوپ خورشتت بزار)دو ساعت بعد آلارم میزارم گوشت و با پیاز و زردچوبه یکم تفت میدم و با لوبیا که یه روز خیس خورده و سه بار آبش عوض شده اضافه میکنم دیگه میرم میخوابم تافردا آبش زیاد باشه که نسوزه زیرشم خیلی کم شعله پخش کنم بزار.صبح که پاشدی دو سه تا لیمو عمانی بنداز توش(خدا بیامرز مادر بزرگم میذاشت نرم میشد در میاورد باز میگردد لیمو رو هسته هاشو جدا میکند میگفت هسته خورشتو تلخ میکنه بعد دوباره مینداختم منم حوصلم بکشه اینکارو میکنم)یکم آبلیمو یا جوهر لیمو بهش اضافه کن بزار تا ظهر جا میافته قشنگ