2777
2789

سلام من افسردگی دارم میرم پیشروان پزشک بعد دست و پاهام هم گزگز میکنه تو نت سرچ کردم نوشته بود عصبی هم میتونه باشه روان پزشک دارو میده یا برم یه دکتر دیگه ؟؟؟

چرا دارو اعصاب بخوري،  اولا چند بار پشت هم دو روز در ميون نوروبيون بخر امپولشو بزن، بعدم صبا ناشتا يكم زردچوبه بريز توي اب ولرم بخور بهتر ميشي، قرص ويتامين ب هم بگير صبا بخور ولي هر روز نه مثلا ي روز در ميون هم اعصابت بهتر ميشه هم گزگز از بين ميره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دارو اعصاب بخوري،  اولا چند بار پشت هم دو روز در ميون نوروبيون بخر امپولشو بزن، بعدم ص ...

خب وقتی مشکل دارم مجبورم بخورم چکار کنم ؟؟نوروبیون برا گزگز خوبه ؟شماهم داشتین گزگز ؟؟

آزمایش دادم کم خون که نبودم ویتامین دی فقط کم بود بقیه ویتامینا که تو آزمایش نبود 

من قرص کلسیم د روزانه خوردم گز گز دست و پام خیلی کمتر شد

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

تجربه من میگه وقتی اعصابمون ناراحته وبراش میریم دکتر اون دردمون خوب میشه ولی چند وقت یه بار دردهای عجیب وغریبی میگیری که بازهم مربوط به اعصابه ولی زورش دیگه به اون قسمت از بدن نمیرسه به جاهای دیگه منتشر میده.مثل من که یه مدت گزگز دست وپا داشتم یه مدت بعدش خوب شد چشام تار میدید بعد اون معدم درد میکردو...  

که همشون هم به مرور بدون دارو خوب میشدند(البته داروی اعصاب رو میخوردم)

خب وقتی مشکل دارم مجبورم بخورم چکار کنم ؟؟نوروبیون برا گزگز خوبه ؟شماهم داشتین گزگز ؟؟

من ي وقتايي كه عصبي ميشم اينجوري ميشه دست و پاهام، ولي نوروبيون كلا سيستم عصبي بدنو تقويت ميكنه، دارو نيست كه بگم كامل درمان ميكنه ويتامينه، اگر ببيني برات تاثير مثبتي داشت يعني از نظر ويتامين ب بدنت كمبود داره و بايد اونو تقويت كني ماهي ي دونه بزن از اين امپول حتي اگر تاثير مثبتي هم برات نداشته باشه كه فكر نميكنم، به هيچ وجه تاثير منفي يا عواقب نداره