رنگ مد امسال مانتو خریدم. جاریم فهمید گفت من نمیخرم تا مث همه نباشم. چیه همه میخان بخرن. با حالت تمسخر گفت. چی بگم بهش. اخه دفه چندمشه تو کارام دخالت میکنه.
منم هیچوقت رنگ سال نمیخرم حالا از قبل خریده بودم گفتم بذارم برا عید البته خدارو شکر صورتیه کمرنگه خیلی هم تو اون مایه ها نیست ولی ناراحت شدم رنگ سال شد بیشعور
منم 24 سالمه دختر سه ساله دارم. اما اکثر مانتوها مشکی لباس رنگی زیاد دارم اما مانتو نه. گفتم ...
خوب کاری کردی بخدا هرکار کنیم بازم ی عده ایراد میگیرن مهم شوهره ک راضیه. امسال اولین عیدیه ک من تو خانواده اینام واس این میخام ب خودم برسم. ولی جاریم متلکاشو جلو خواهرشوهرم میندازه تا اگ چیزی بگم ک نتونه جواب بده خواهرشوهرم طرفشو بگیره. روز اول ک خواهرش نشون نداد ولی کم کم دیدم خ روشوهرم نفوذ داره تو همچی دخالت میکنه مجرد چهل سالست
الان هی آموزشش دارم میدم.یکم ماچ و بوس و اینا بعد گفتم رفتیم اونجا. تو هیچی نگو. اگ جلوت خ اذیتم کرد ...
عزیزم اینو بدون ک رفتار اونا از حسودیشونه و میخوان حالتو بگیرن پس تو هم خوشحال باش وگرنه اونچیزی که میخوان بهشون دادی،انشالله بسلامتی و خوشی میری و میای❤️