2777
2789
عنوان

مانتوی مد

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست
گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میدع😂

دقیقا. حتی میاد ازشهرمن واس مغازه لباس فروشیش جنس میبره من مشهدم اون شهر شمالیه. بعد میگ جنسای مشهد بدرد نخوره. ولی بازم میاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم صورتی کمرنگ خریدم بهم میومد خیلیم ناز و ملایم بود رنگش خریدم. مهم خود آدمه چی بخاد بپوشه. من همی ...

منم همیشه مشکی داشتم با خودم گفتم الان نخرم بعدا ک سنم بیشتر بشه ک اصلا نمیشه دیگ. هنوز بچه ندارم بذار ب دل خودم بگردم. شوهرمم زیاد چیزی نمیگ ولی اگ همون خواهرش پرش کنه بهم گیر میده 

منم همیشه مشکی داشتم با خودم گفتم الان نخرم بعدا ک سنم بیشتر بشه ک اصلا نمیشه دیگ. هنوز بچه ندارم بذ ...

منم 24 سالمه دختر سه ساله دارم. اما اکثر مانتوها مشکی لباس رنگی زیاد دارم اما مانتو نه. 

گفتم بزار امسال روشن بپوشم. خسته شدم از مشکی

چند سال خواننده خاموش بودم🌱

منم 24 سالمه دختر سه ساله دارم. اما اکثر مانتوها مشکی لباس رنگی زیاد دارم اما مانتو نه.  گفتم ...

خوب کاری کردی بخدا هرکار کنیم بازم ی عده ایراد میگیرن مهم شوهره ک راضیه. امسال اولین عیدیه ک من تو خانواده اینام واس این میخام ب خودم برسم. ولی جاریم متلکاشو جلو خواهرشوهرم میندازه تا اگ چیزی بگم ک نتونه جواب بده خواهرشوهرم طرفشو بگیره. روز اول ک خواهرش نشون نداد ولی کم کم دیدم خ روشوهرم نفوذ داره تو همچی دخالت میکنه مجرد چهل سالست

دقیقا. حتی میاد ازشهرمن واس مغازه لباس فروشیش جنس میبره من مشهدم اون شهر شمالیه. بعد میگ جنسای مشهد ...

تاپیک هات رو خوندم ،دیگه وقتشه جواب گستاخی رو بدی با نهایت احترام ،نزار بهت توهین کنن از حسودیشون،ب شوهرت بگو اگه حرفی زدن با نهایت احترام جوابشونو میدم اگه هم چرت و پرت بگی همونجا ابروتو‌میبرم میام شهرم بعدشم طلاق بترسونش ک جرات نگه چرت بگه

تاپیک هات رو خوندم ،دیگه وقتشه جواب گستاخی رو بدی با نهایت احترام ،نزار بهت توهین کنن از حسودیشون،ب ...

ممنون عزیزم آره تو این مدت خیلی سکوت کردم تو خودم ریختم. حرفت منطقیه. ولی شوهرم خیلی لجبازه. یبار اذیت کرد فحش داد منم تهدیدش کردم ب طلاق. راس راسی رفت فرم پرکرد گفت امضا کنم. امضا نکردم. بی حیاس. مهریه امم گفت میگم بیکارم کمترین قسط واسم میزنن. الان داداشش هم داره قسط میده ولی طلاق نمیده. س تا برادر داره. پریروزم باز دعوامون شد گفت اگ طلاق میخای مهریه نمیدم. هرروز حرفشو عوض میکنه یبار میگ میدم یبار نمیدم. هم واس طلاق هم واس مهریه. زن قبلش هزارتا سکه داشت بخشید خودشو نجات داد. مال منک 70تاست. بازم گفته نمیده. 

ممنون عزیزم آره تو این مدت خیلی سکوت کردم تو خودم ریختم. حرفت منطقیه. ولی شوهرم خیلی لجبازه. یبار اذ ...

پس بریم سراغ پارت دوم،با لطافت با همسرت جلوشون رفتار کن اصلا ب روی خودت نیار ارامش خودتو حفظ کن

اگه چرتو پرت گفتن توهم جوابشونو ب شوخی بده☹️

پس بریم سراغ پارت دوم،با لطافت با همسرت جلوشون رفتار کن اصلا ب روی خودت نیار ارامش خودتو حفظ کن ...

الان هی آموزشش دارم میدم.یکم ماچ و بوس و اینا بعد گفتم رفتیم اونجا. تو هیچی نگو. اگ جلوت خ اذیتم کردن نگات کردم یچی بگو. قبل رفتن باید چاخانش کنم. اگ کاسه کوزمو بهم نریزه. مرسی گلم واسم دعا کن شوهرم عاقلتر بشه🌷🌷🌷💓

الان هی آموزشش دارم میدم.یکم ماچ و بوس و اینا بعد گفتم رفتیم اونجا. تو هیچی نگو. اگ جلوت خ اذیتم کرد ...

عزیزم اینو بدون ک رفتار اونا از حسودیشونه و میخوان حالتو بگیرن پس تو هم خوشحال باش وگرنه اونچیزی که میخوان بهشون دادی،انشالله بسلامتی و خوشی میری و میای❤️