2777
2789
عنوان

مانتوی مد

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست

والا خوشبحالت من ی جاری دارم کلا همچیو از رو من تقلید میکنه حتی توی حجاب 

من چادر بپوشم میپوشه نپوشم‌نمیپوشه

بعد چند روز پیش ازم پرسید کی وقت گرفتی برا ارایشگاه و کدوم ارایشگاه میری منه خنگم گفتم

بعد دیروز  میگه منم همون روز و ساعت همون ارایشگاه وقت گرفتم😭😭😭

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم چیزی بهش نگو بزار انقدرررر بگه تا بترکه یه گوش در اون یکی دروازه نفس عمیق بکش و نا ...

خوش امدی

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

چند سال پیش که زرد مدشده بود ماها همه رفته بودیم زرد خریده بودیم خلاصه روز عیدی که رفتیم خونه پدرشورم بنده خدایه هویی یه عالمه آدم قناری ماننداومدن خونه اش کپ کرد😂😂😂😂😂بهتر که رنگ شما نخریده

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
والا خوشبحالت من ی جاری دارم کلا همچیو از رو من تقلید میکنه حتی توی حجاب  من چادر بپوشم میپوشه ...

بهش آمار نده. ولی میتونی با کم محلی حالشو بگیری یا بگی نمیدونم. ولی من کارم سختتره این فقط سعی داره همه جا ضایعم کنه. اول عروسیم شوهرم خونه طبقه چهارم تونست بگیره. بعد تراسشم خطرناک بود. حرفش پیش اومد گفتم منک میترسم با این تراس بچه داشته باشم باید در همیشه قفل کنم. یهو جاریم گفت تو ک میترسی اصلا بچه دار نشو. سنش ازمن کمتره ولی دوسال زودتر عروسشون شده و با خواهرشوهرم دوسته.