2777
2789
عنوان

مانتوی مد

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست
عزیزم اینو بدون ک رفتار اونا از حسودیشونه و میخوان حالتو بگیرن پس تو هم خوشحال باش وگرنه اونچیز ...

فک کردم آدمهای پولدار و شهر بزرگ اهل قیافن. اینا اینجوری نیستن اتفاقا دیدم برعکسه. خونه مادرجاریم رفتم تا تو حیاط خود مادره زن خوبی بود مهربون بود ولی وضع مالی معلوم بود بده. من ازروز اول بخدا ذره ای قیافه نگرفتم فقط ارزوی آدمهای خوب داشتم و اینجوری شانس بدم ازآب دراومدن.فقط باید با جاریم مث خودش رفتارکنم. اخه هرچی سکوت کردم و ب ندیدن زدم ب هیشکی نگفتم کارهاشو بدتر شده. انگار نتونستن منو قاطی خودشون قبول کنن. حتی شوهرم. کوچکترین حرفی میشه مشهدیا رو مسخره میکنه. میگم عه اینجوری قیمت میدی ب مشتریا کلاه گذاشتنه میگ از شما مشهدیا یاد گرفتم.چون صاحبکارش بهش یادداده. انگار کینه شتری داره. وگرن اگ زنش نمیشدم تو همون شهرستانش دنبال کارباید میدوید. منو باش سفارششو ب داییم کردم تو جهادکشاورزیه. پارتی اش بشه همون بهتر ک نتونست نشد. الانم همسایه پایینیم باز ضبطشو تا اخر بلند کرده اهل همون شهر شوهرمه خانمه. شوهرش ولی مشهدیه. بعد میناله شوهرم فلانه. خانمه وقت و بیوقت ضبطشو تااخر اهنگ میذاره. شوهرمنم لج میکنه تلویزیون تااخر ميکنه. اخر بی فرهنگی ان. بجای اینک ب مدیر ساختمون بگه

فک کردم آدمهای پولدار و شهر بزرگ اهل قیافن. اینا اینجوری نیستن اتفاقا دیدم برعکسه. خونه مادرجاریم رف ...

حسادت توی همه هست پولدار و فقیر نداره هر جا یه مدلی ان ۵تا انگشت دست هم مث هم نیستن...شوهرت میخاد کم نیاره غرور مردونه س مثلا نمیخواد بروش بیاره که تو دلیلش پیشرفتش بودی! فک میکنه وظیفست...از خودت نزن! میفهمی منظورمو ؟اگه خرج واسه خودت نکنی جمع کنی واسه این مرد ،روزی همشو یادش میره فک میکنه وظیفت بوده!

مادرت نباید دیگه اجاره شما رو بده بگو اون موقعا اول عروسیمون بود کمک کرد دستش درد نکنه باید براش جبران کنیم من دیگه ازش پول نمیگیرم زشته

از قدیم گفتن زنی ک خرج داره ارج داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.