2777
2789
عنوان

بی بی چکم منفی شد 😞

273 بازدید | 29 پست

بچه ها من سه شنبه موعدمه، الان بی بی زدم منفی شد ، حتی دریغ از سایه ای ، هاله که هیچ 

اگه باردار بودم الان باید هاله ای سایه ای چیزی نشون میداد هرچقدر هم کمرنگ ،درسته!؟ 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹

زود زدی بذار یکی دو روز از موعدت بگذره دقیق نشون میده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان بی بی نشون نمیده ک،،باید دو سه روز از موعدت بگذزه 

خیلی ها تو همین نی نی سایت میان میگن روزای قبل موعد واسشون هاله میندازه و روز به روز پررنگ میشه 

حب منم اگه باردار بودم الان باید هاله ای میوفتاد حتی خیلی کمرنگ، درسته ؟

نه عزیزم الان نشون نمیده آزمایشم بری نشون نمیده چه برسه بی بی

خیلی ها تو همین نی نی سایت میان میگن روزای قبل موعد واسشون هاله میندازه و روز به روز پررنگ میشه 

حب منم اگه باردار بودم الان باید هاله ای میوفتاد حتی خیلی کمرنگ، درسته ؟

خیلی ها تو همین نی نی سایت میان میگن روزای قبل موعد واسشون هاله میندازه و روز به روز پررنگ میشه  ...

نه اصلا،،منم دو روز مونده ب موعدم بی بی زدم منفی ازمایشم رفتم منفی،،ولی بعد ۴روزازموعدم بی بی و ازمایش مثبت شد،،توام انشالا ک بارداری ولی عجله نکن