orkidehh مدیر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 عنوان بی بی چکم منفی شد 😞 | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست بچه ها من سه شنبه موعدمه، الان بی بی زدم منفی شد ، حتی دریغ از سایه ای ، هاله که هیچ اگه باردار بودم الان باید هاله ای سایه ای چیزی نشون میداد هرچقدر هم کمرنگ ،درسته!؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹 1397/12/18 | 13:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yas243 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 4843 خیلی ها تو همین نی نی سایت میان میگن روزای قبل موعد واسشون هاله میندازه و روز به روز پررنگ میشه ... من اینا رو نمیدونمبرا من یک رو گذشتنی بی بی استفاده کردم دو تا خط پررنگ افتادروز قبلش صد تا هم بی بی میزدم هیچی نیفتاد
فصل_انتظار عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 7527 دوره هات چند روزه بود ؟ همیشه منظم بودی ؟؟ علائم چی داشتی ؟؟ دوره هام از وقتی که قرص متفورمین و لترزول به خاطر کیست و تنبلی مصرف میکردم منظم 30 روزه بود هیچ علائمی نداشتم دردم از یارست و درمان نیز هم
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 نه اصلا،،منم دو روز مونده ب موعدم بی بی زدم منفی ازمایشم رفتم منفی،،ولی بعد ۴روزازموعدم بی بی و ازما ... میتونم بدونم دوره ها شما چند روزه بود ؟؟ و اینکه علایم داشتی ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 من اینا رو نمیدونم برا من یک رو گذشتنی بی بی استفاده کردم دو تا خط پررنگ افتاد روز قبلش صد تا هم ب ... وای خیلی روحیه گرفتم 😍مرسییی 🌹 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 دوره هام از وقتی که قرص متفورمین و لترزول به خاطر کیست و تنبلی مصرف میکردم منظم 30 روزه بود هیچ علائ ... خیلی خوشحال شدم 😍 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
فصل_انتظار عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 7527 خیلی خوشحال شدم 😍 ان شالله میای تاپیک بارداریت رو میزنی دردم از یارست و درمان نیز هم
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 ان شالله میای تاپیک بارداریت رو میزنی ان شالله ان شالله 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 دوره هام از وقتی که قرص متفورمین و لترزول به خاطر کیست و تنبلی مصرف میکردم منظم 30 روزه بود هیچ علائ ... عزیزم یه سوال میتونم بپرسم ، اقدامتون روز تخمک گذاری بود ؟؟یعنی میدونی چند روز بعد تخمک گذاری بی بی چکت مثبت شد ؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
منامامانی عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 284 دوره هام از وقتی که قرص متفورمین و لترزول به خاطر کیست و تنبلی مصرف میکردم منظم 30 روزه بود هیچ علائ ... شما چند ماهه اقدام بودی؟؟تنبلی شدید داشتی؟؟ب منم همین قرصها رو داده نمیدونم مصرف کنم سا نه خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤
فصل_انتظار عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 7527 شما چند ماهه اقدام بودی؟؟تنبلی شدید داشتی؟؟ب منم همین قرصها رو داده نمیدونم مصرف کنم سا نه 7 ماه اقدام کردم تنبلی در حدی که بین 40 روز تا 60 روز پری میشدم دردم از یارست و درمان نیز هم
منامامانی عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 284 7 ماه اقدام کردم تنبلی در حدی که بین 40 روز تا 60 روز پری میشدم منم تنبلیم در همین حده این ماه دکتر بهم امپول اف اس اچ داده با قرص لتروزول انشالا این ماه مامان شن😔😔 خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤
فصل_انتظار عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 7527 منم تنبلیم در همین حده این ماه دکتر بهم امپول اف اس اچ داده با قرص لتروزول انشالا این ماه مامان شن😔 ... ان شالله به برکت این ماه پر خیر و برکت دردم از یارست و درمان نیز هم
منامامانی عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 284 ان شالله به برکت این ماه پر خیر و برکت ممنون😁😁😔😔 خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 عزيزم شما باردار نبودي ؟ نه اون ماه باردار نبودم 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹