2777
2789
عنوان

بی بی چکم منفی شد 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست
خیلی ها تو همین نی نی سایت میان میگن روزای قبل موعد واسشون هاله میندازه و روز به روز پررنگ میشه  ...

من اینا رو نمیدونم

برا من یک رو گذشتنی بی بی استفاده کردم دو تا خط پررنگ افتاد

روز قبلش صد تا هم بی بی میزدم هیچی نیفتاد

دوره هات چند روزه بود ؟ همیشه منظم بودی ؟؟ علائم چی داشتی ؟؟ 

دوره هام از وقتی که قرص متفورمین و لترزول به خاطر کیست و تنبلی مصرف میکردم منظم 30 روزه بود هیچ علائمی نداشتم

دردم از یارست و درمان نیز هم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا،،منم دو روز مونده ب موعدم بی بی زدم منفی ازمایشم رفتم منفی،،ولی بعد ۴روزازموعدم بی بی و ازما ...

میتونم بدونم دوره ها شما چند روزه بود ؟؟ و اینکه علایم داشتی ؟

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
من اینا رو نمیدونم برا من یک رو گذشتنی بی بی استفاده کردم دو تا خط پررنگ افتاد روز قبلش صد تا هم ب ...

وای خیلی روحیه گرفتم 😍مرسییی 🌹

دوره هام از وقتی که قرص متفورمین و لترزول به خاطر کیست و تنبلی مصرف میکردم منظم 30 روزه بود هیچ علائ ...

خیلی خوشحال شدم 😍

دوره هام از وقتی که قرص متفورمین و لترزول به خاطر کیست و تنبلی مصرف میکردم منظم 30 روزه بود هیچ علائ ...

عزیزم یه سوال میتونم بپرسم ، اقدامتون روز تخمک گذاری بود ؟؟یعنی میدونی چند روز بعد تخمک گذاری بی بی چکت مثبت شد ؟

شما چند ماهه اقدام بودی؟؟تنبلی شدید داشتی؟؟ب منم همین قرصها رو داده نمیدونم مصرف کنم سا نه

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤
7 ماه اقدام کردم تنبلی در حدی که بین 40 روز تا 60 روز پری میشدم

منم تنبلیم در همین حده این ماه دکتر بهم امپول اف اس اچ داده با قرص لتروزول انشالا این ماه مامان شن😔😔

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤