2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 40 پست
خب بشی !!!! عزیز من در این مورد باید عاقلانه فک کنی نه احساساتی!!!!

خب میگن تو سزارین فاصله سنی زایمانم با زایمان بعدیم باید زیاد باشه و اینکه بیشتر از سه تا نمیتونی بچه بزایی

مام خوبيم. خوشبحالت چي شد كه گذاشتن سزارين بشي؟ من همه اميدم اينه كه بچم بريچ بمونه واسم سزارين كنن� ...

اگ تا الان بریچه همینجور میمونه😍و سزارین میشی خیلی تکون نخور راه نرو تا نچرخه الانم جاش تنگه دیگ گمون نکنم بتونه بچرخه اختیاری گلم پول میگیرن سزارین میکنن😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگن تو سزارین فاصله سنی زایمانم با زایمان بعدیم باید زیاد باشه و اینکه بیشتر از سه تا نمیتونی بچ ...

مامانم سز شده هر ۳تا بچشو. فاصله سنی هرساتونم ۲ سال ۲ساله.

شرایطتتو دقیق ب پزشکت بگو گلم

ایشالا ۵تا نی نی خوشششگل میاری

❤️همسرم❤️
بندرعباس، متاسفانه بخاطر شرایط آب و هواییش دچار آلرژی شدم

عزیزم هرچی که هست رو صادقانه به دکترت بگو روی سلامت خودت و بچت ریسک نکن زایمان اولی؟؟ 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
عزیزم هرچی که هست رو صادقانه به دکترت بگو روی سلامت خودت و بچت ریسک نکن زایمان اولی؟؟ 

آره زایمانم اولیه برا همین میگم اگه این سز بشم دیگه همه ی زایمانام سز میشم

اگ تا الان بریچه همینجور میمونه😍و سزارین میشی خیلی تکون نخور راه نرو تا نچرخه الانم جاش تنگه دیگ گم ...

من هرچي بخوان ميدم فقط سز بشم دكترمم با سز مشكلي نداره ولي ميگه وزير عوض شده و سفت و سخت سز اختياري رو ممنوع كرده. ميترسم چرخيده باشه 😣

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
من هرچي بخوان ميدم فقط سز بشم دكترمم با سز مشكلي نداره ولي ميگه وزير عوض شده و سفت و سخت سز اختياري ...

هعی خدا ادم اختیار زاییدن خودشم نداره😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
آره زایمانم اولیه برا همین میگم اگه این سز بشم دیگه همه ی زایمانام سز میشم

عزیزم تو این شرایط کشور که تکلیف خودمون معلوم نیست مگه چندتا بچه میخوای بیاری؟؟؟!!

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
عزیزم تو این شرایط کشور که تکلیف خودمون معلوم نیست مگه چندتا بچه میخوای بیاری؟؟؟!!

کار به ش این ندارم منظورم اینه شاید بخوام از سه یا چهار تا بیشتر بچه داشته باشم اونموقع با سز نمیتونم بیشتر از سه تا بیارم اگه سز بشم بارداری اول