2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 40 پست

حتما بگو چه برای طبیعی چه سزارین دکتر باید بدونه چون موقع زایمان هنوزم باید اکسیژن از طریق خون تو و جفت به بچه برسه و خیلی خیلی هم مهمه دور از جون اگه کم برسه یا قطع بشه هم برای خودت خطرناکه و هم بچه آسیب مغزی میبینه خدای نکرده.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیکل شانسیه و ژنتیک.مامان بزرگم ۹تا بچه داره با این‌ک ۸۰ سالشه مانکنه   من هنوز نزاییده ک ...

😆😆😆بعدش ک ادم لاغر میشه گلم ولی کلی ادم ترک برمیداره کلی باید زجر بکشی برای هر زایمان طبیعی اصلا نمیتونم قدیمیا رو درک کنم ده تا ده تا میوردن تازه تو این گرونیا از پس همون یکیم بر بیای کاره

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خب میترسم بگه باید سزارین بشی

خوب یعنی نظر دکترت برات مهم نیس؟

خوب فرضا اگر هم اینطور بگه حتما مصلحت دیده دیگه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
بعضیا هیکلشون خوب می مونه.خوش بحالشون.زنای ایرانی اکثرشون داغون می شن.الان یه سری می گن نه ما بهترم ...

😅😅😅😅استثنا همه جا هست مخصوصا تو نی نی سایت

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
😆😆😆بعدش ک ادم لاغر میشه گلم ولی کلی ادم ترک برمیداره کلی باید زجر بکشی برای هر زایمان طبیعی اصلا ...

مادرجونه من ی ترکم نداره عین بلوره. 

درد ک داره اما علاقس دیگه.

😘

❤️همسرم❤️
پنج تا😟حالا پولداری ب کنار هیکلت داغون میشه میپاچی کلا ک😂

خوبي عزيزم؟ زايمانت طبيعي يا سزارين؟ چندم ميشه دقيقا؟

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
مادرجونه من ی ترکم نداره عین بلوره.  درد ک داره اما علاقس دیگه. 😘

از برگزیده گان خاص خداس ک با نه تا بچه یه ترکم نداره خوشبحالش واقعا😅

من ندیذم کسی رو بخاط اسم و اسپری سزارین کنن نگران نباش همون طبیعی میزایی

میگم بخاطر آلرژی چون شدیده پرونده پزشکی هم دارم نفسم میگیره میترسم تو طبیعی نفس کم بیارم

خوبي عزيزم؟ زايمانت طبيعي يا سزارين؟ چندم ميشه دقيقا؟

خوبم گلم سزارینم عزیزم یکم دوم فروردین دیگ بدنیا میاد تو خوبی دخملیت خوبه؟

مادرجونه من ی ترکم نداره عین بلوره.  درد ک داره اما علاقس دیگه. 😘

نه بنظر من آدمای قبل ترک و اینا نداشتن مث خانومای الان نازک نارنجی نبودن برا همین با وجود بچه های زیاد چیزیشون نمیشده

خوبم گلم سزارینم عزیزم یکم دوم فروردین دیگ بدنیا میاد تو خوبی دخملیت خوبه؟

مام خوبيم. خوشبحالت چي شد كه گذاشتن سزارين بشي؟ من همه اميدم اينه كه بچم بريچ بمونه واسم سزارين كنن😩

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..