2777
2789
عنوان

کجای کرج برای زندگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 29004 بازدید | 40 پست

باید ببینی معیارات چیه اگه دسترسی به اتوبان برات مهمه گلشهر خوبه باغستان و کیانمهر دسترسی به اتوبان سختتره پل مهرسهر اکثرا ترافیکه که شامل حال کیانمهر هم میشه 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
شهرک جدید اندیشه فاز یک با خرمدشت جا خوبیه ؟حصارک و باغستان اینایی که میگم اصلا نمیدونم خودم ساکن کر ...

شهرک اندیشه اصلا با خرمدشت قابل مقایسه نیست، از بین همه اینا اول باغستان بعد اندیشه بعد خرمدشت، خرمدشت هم بنا به قیمتش خوبه، همه امکانات داره ولی شلوغه با فرهنگ های مختلف 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سخت شد خوب مغازه کجای کرج بخریم.خوبه ؟ چون میخوایم یا مغازه بخریم یا خونه ولی خونه یکم سخت شد هرج ...

حصارک جاییه که دانشگاه خوارزمی هست....😅😅

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

باید ببینی معیارات چیه اگه دسترسی به اتوبان برات مهمه گلشهر خوبه باغستان و کیانمهر دسترسی به اتوبان ...

خوب معیارم زیادن خخخخ ولی یه جایی باشه بد نباشه از لحاظ فرهنگ نمیگم خیلی لولشون بالا باشه ولی پایینم نباشه دسرسی ب مترو راحت باشه امکاناتشم بد نباشه

الان خونه خیلی رفته بالا با ۲۰۰ هم سخت بشه خونه خرید همون باغستان و گلشهر بین گزینه هات خوبه اگه قصد اجاره دادن داری بهت کمالشهرو پیشنهاد میکنم کنارش شهرک صنعتیه و خوب اجاره میره 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

دسترسی به مترو برات مهمه برو سمت گلشهر هم به مترو هم به اتوبان دست سی داره ولی فکر کنم خونه قولنامه ای بتونی پیدا کنی البته توی همه کرج فکر نکنم بتونی خونه سند دار بیشتر از ۸۰ پتر پیدا کنی حتی پایین ترین جاها

مگه تو باغستان و گلشهر با ۲۰۰ خونه میدن ؟حداقل متری ۶ تومنه 

نه خونه قولنامه ای شاید در حد ۸۰ متر پیدا بشه

عزیزم بهتره از جایی ملک بخری که اشنا باشی ملک باید زیر سرت باشه هم برای خرید ضرر نکنی هم فروش .الان کرج خیلی داره میره بالا .شما یه ملک ۲۰ متری تو منطقه ای که اشنا هستی حالا شهرستان یا تهران زمین کشاورزی یا مغازه بخری ضررش کمتر از شهریه که هیچ اشنایی نداری