2777
2789
عنوان

کجای کرج برای زندگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 29004 بازدید | 40 پست

ببین ما که خود کرج ساکنیم اگه بخوایم یه جای دیگه کرج ملک بخریم خودمون کلی تحقیق باید بکنیم که این کوچه یا خیابون چجوریه میبینی کنار یه جای سطح بالا یه محله سطح پایین هم هست باید ساکن همون محله باشی تا بشناسی

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا خیلی براتون دوره یعنی فقط باید به بنگاهی اعتماد کنید برای خرید ما خودمون توی همین کرج دوتا واحد داریم اجاره بدیم و با مستاجر سر و کله بزنیم پدرمونو در اوردن حالا یکی معتاده یکی خالی نمیکنه یکی میگه بیا ابگرمکن درست کن یکی پول برق وآب نمیده.

دوما یه زمین داشتیم همین دوتا خیابون اونورتر یهو بابام رفت دید یکی دیوار کشیده سقف انداخته ۱ سال دووید تا پس گرفت حالا شما فکر کن ما سر ملک خودمونیم این همه مشکلات داره یه شهر دیگه بودیم چی.

شما بهتره همون کرمانشاه بخرید حتی یه زمین اینجا سالی حداقل ۴ بار باید برید بیاید اینجوری نیست که یه بار بخرید بزارید برید یهو میای میبینی بنگاهی یا مستاجر ملکو از چنگتون دراورده.

الان من بنگاهی باشم میگم بیا ملک توی خرمدشت دارم عالی نوساز کوچه های پهن اسانسور پارکینگ انباری همه امکانات ۲۰۰ تومن مفته صاحب خونه پول لازمه .شما بری ببینی هم میگی عالیه چون واقعا خونه هاش خوبه ولی فقط کسایی که میدونن اونجا چه جوریه اونطرفا نمیرن 

واقعا؟؟؟؟؟؟؟چه وحشتناک نمیدونستم والا

ببین عزیزم خرمدشت اصلا محله ی خوبی نیست . محل کارم تو جاده قزلحصار بود با این منطقه نسبتا آشنا شدم .

با این پول نمی تونی تو کرج خونه  ی خوب بگیری .من شش ماه دنبال خونه بودم  ،آخرشم خونه ای که خریدیم اون چیزی که میخاستیم نبود اما باز هزار مرتبه خداروشکر .آبان خریدیم 350میلیون تومان .72 متره .

الان برای خرید یه خونه ی معمولی 500 باید داشته باشی .مگر اینکه پایین شهر بری یا اینکه قولنامه ای بخری . چون تقریبا تموم کرج رو برای خونه گشتم قیمتهارو می دونم.

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

عظیمیه جهانشهر جاهای مرفه کرج هستند، گلشهر هم جای بدی نیست، ولی حصارک و کیانمهر و  خرمدشت و فردیس جای خوبی نیستن، ولی گوهردشت هم جای خوبی هستش عزیزم

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
مگه تو باغستان و گلشهر با ۲۰۰ خونه میدن ؟حداقل متری ۶ تومنه 

باغستان به خاطر پروژه همت خیلی رفته بالا و کسی اصولا نمیفروشه اونجا الان، چون قراره واقعا ترقی کنه، قراره انگار یه چیزایی تو مایه های چیتگر درست کنن اونجا

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!