2777
2789
عنوان

کجای کرج برای زندگی خوبه

29009 بازدید | 40 پست

سلام خانومای کرجی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید کجای کرج برای خونه خریدن یا مغازه خوبه . گلشهر.حصارک.فردیس.محمدشهر.ماهشهر.شهرک جدید اندیشه .باغستان.مهرشهر.خرمدشت.کیانمهر .اینا نمونه هایی بوده ک دیدم ولی نمیدونم کدوم برای زندگی بهتره ممنون

محمد شهر تجاریش خوبه ولی جهانشهر اینا برا زندگی

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
محمد شهر تجاریش خوبه ولی جهانشهر اینا برا زندگی

شهرک جدید اندیشه فاز یک با خرمدشت جا خوبیه ؟حصارک و باغستان اینایی که میگم اصلا نمیدونم خودم ساکن کرج نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرک جدید اندیشه فاز یک با خرمدشت جا خوبیه ؟حصارک و باغستان اینایی که میگم اصلا نمیدونم خودم ساکن کر ...

نه عزیزم جای خوبی نیست،باغستان بد نیست 

اندیشه از کرج دوره بیشتر به شهریار نزدیکه

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

ببین باید مال خود کرج باشی تا بفهمی کجا خوبه مثلا گلشهر یه جای خوب داره یه جای متوسط کسی که گلشهره میدونه کدوم کوچه ها و خیابوناش خوبه یا باغستان همینجور 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

باغستان اول مخصوصا باغستان غربی .دوم گلشهر البته توی این موردایی که داری .اول باید هزینه و بودجتو در نظر بگیری .

خرمدشت محله خیلی پایینه اندیشه گرونه  چون جزو تهرانه از کرج دوره یکم ولی قشنگه مخصوصا ویلاییاش.

مهرشهر هم یه جای بزرگه پایین و بالا داره بالاهاش میلیاری پاییناش مثل حسین اباد ایناس که خیلی پایینه.

محمد شهر و‌ماهدشت به نظرم تازه در حال پیشرفتن امکانات زیاد نداره.

حصارک بالا بعضی جاهاش خوبه حصارک پایین سطح پایینه.

فردیسم جا داره تا جا 

عزیزم پس فاز یک هر کدوم از این منطقه ها خوبن ؟

نه عزیزم فاز یک مهرشهر از بقیه فازهاش بهتره.اما در مورد اندیشه اطلاعی ندارم چون اندیشه برای شهریاره 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

چه سخت شد خوب مغازه کجای کرج بخریم.خوبه ؟ چون میخوایم یا مغازه بخریم یا خونه ولی خونه یکم سخت شد هرجا نمیشه زندگی کرد ؟فردیس میگن شلوغه .گلشهر خوبه با مهر شهر .شهرک جدید اندیشه.حصارک یه مغازه بود حصارک کجای کرجه ؟