2777
2789
عنوان

وابستگی به همسر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 29 پست

به مرد هی نباید بگید بیااا زود خونه یا تق بزنید و هی بچسبید چون اولا حس اینکه شما صعیفید بهش دست میده دوما اینکه با خودش میگه من این همه واسه زندگی کار میکنم  و زحمت میکشم ولی درک نمیکنه و جلو پیشرفتم و میگیره ..این موضوع بیشتر تو خانم های خانه دار هست وگرنه اگر سرتون شلوغ باشه این فکرارو نمیکنید ...بعدم دلبستگی خوبه ولی وابستگی اصلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودتو یجوری سرگرم کن مرد باید کاری باشه وگرنه بدعادت میشه میتونی ازش بخوای ماهی یه روز مرخصی بگیره که باهم برید تفریح فکر کنم شوهرت  خیلیم زود میخوابه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
اگه جاي من بودين چيكار ميكردين من ١٥روز از ماه شوهرم اصلا خونه نيست اون١٥روز ديگه اش ٦صبح ميره دوازد ...

واقعا مگه شغلش چیه خانومی چیکار کنم کم صبرم

دیگه بهش نگو ک میخای بیشتر باهم باشین عین خودش رفتار کن ادم میشه احتمالا...

حیییلی خوبع دوسم دارع در کل خیییلی همو دوس داریم ولی میگه به خاطرتو رفاهت کار کنم ولی برا من سخته

عزیزم خودتو یجوری سرگرم کن مرد باید کاری باشه وگرنه بدعادت میشه میتونی ازش بخوای ماهی یه روز مرخصی ب ...

نه تا دیر وقت همیشه شبکه ورزش فوتبال میبینه میخابه ۱۲ یک

یکم خودتو سرگرم‌کنی اذیت نمیشی یعنی اصلا متوجه نمیشی منو شوهرم چون شغله هر دومون جوریه که یه ساعته مشخص نداره روزای مختلف فرق داره اکثرا تایمامون با هم نمیخونه از صبح تا شب ساعت ۹-۱۰شاید تو روز هم دیگه ۱ساعتم نبینیم ولی دیگه عادت کردیم دیگه