2777
2789
عنوان

وابستگی به همسر ...

527 بازدید | 29 پست

من همسرم تا هفت عصر سر کاره کارمنده میتونه یه ساعت زودتر بیاد ولی نمیاد تو کارشم داره پیشرفت میکنه ازش راضین ولی همش میگم تو رو خدا یه ساعت زود بیا پیش هم باشیم هفت صبح میره تا هفت عصر منم دانشگاه میرم ولی ترم اخره کم واحد برداشتم تو خونه حوصلم سر میره...میگم اول زندگیمونه یه ساله و سه ماهه عروسی کردیم بیا بیشتر باهم وقت بگذرونیم ولی اصلا فرصت نمیشه یه ماهه میخام برم دکتر پوست وقت نیس یکمی فهمیده بهش وابسته شدم اخلاقش تغییر کرده ....پوووووف ببخشین پرحرفی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جاي من بودين چيكار ميكردين من ١٥روز از ماه شوهرم اصلا خونه نيست اون١٥روز ديگه اش ٦صبح ميره دوازده شب جلو در خونه سلام نكرده بيهوش ميشه

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️

وابستگی همیشه رابطه رو خراب میکنه

آدمها آزادی مهمترین چیزی هست دارن

وابستگی آزادی درونی منظورمه  رو از طرف میگیره

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم

مردا خسلتشون همینه زیاد بهشون بچسبی بیشتراز ادم دورمیشن

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

میزاشتی تاپیک تخت خوابت به جمع بندی برسه بعد تاپیک جدید میزدی😂🤪

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

هیییییی   ....... شوهر منکه ۳روز تو هفته کلا پیشم نیست براکارش شهرستانه.بعد بقیه روزها هم صبح تاعصر بیرونه.اما خب چیکار کنه بیچاره تواین اوضاع نمیشه کاررو ول کرد شبهام ساعت ۸میخوابه😣😣😣از بس خسته میشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....