2777
2789
دیگه گذاشتم بعد عید برم دکتر این سری که رفتم حتما میگم هزینش چقدره?

هزینه اش فک کنم زیاد باشه مال ما با دفترچه نیروهای مسلح بود کلا 40 تومن شد ولی اونایی که آزاد میرن فک کنم 300 بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتي چن وقته اقدامي توم عكس ندادي تا حالا؟ هزينه ش هرچقد باشه ارزش داره نهايتا ٢٠٠

۴ ساله😔 نه

دکترم نگفته اصلا

والا من حاضرم کل زندگیمو بدم فقط مادر بشم😔😔😔

خواستم قیمتشو بدونم

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
چكاب ك هيچ اگ لوله بسته باشه هركاري كني وقتي اسپرم ب تخمك نرسه ازكجا بارداري صورت بگيره؟ باز خدا خي ...

انشاءالله هز چی خیره ولی الان دل درد دارم فک کنم تا صب بشم😭😭😭😭😭

منم تا الان عکس رنگی نگرفتم؟ چطور مگه؟

خب عكس بايد گرفته بشه اگر چندين ماه با وجود فولي خوب و وضع مناسب اسپرم شوهر بارادر نشي بايد عكس بدي در طول زندگي امكان عفونت هست ك همون عفونت ممكنه لوله هارو مسدود كنه مال خيليا با همون عكس راهش باز ميشه و ماههاي اول بعد عكس باردار ميشن

انشاءالله هز چی خیره ولی الان دل درد دارم فک کنم تا صب بشم😭😭😭😭😭

منم سینم درد میکنه دلمم درد میکرد دیروز ولی نشدم هنو

خدا کنه اگه نیستم زودتر بیاد که از این بلاتکلیفی در بیام

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
خب عكس بايد گرفته بشه اگر چندين ماه با وجود فولي خوب و وضع مناسب اسپرم شوهر بارادر نشي بايد عكس ...

متاسفانه خودم تنبلی دارم

شوهرمم اسپرمش ضعیفه

۴ ساله😔 نه دکترم نگفته اصلا والا من حاضرم کل زندگیمو بدم فقط مادر بشم😔😔😔 خواستم قیمتشو بدونم

واي خدايااااااا توروخدا لااقل دكترا ك دلشون نميسوزه خودتون اطلاعاتتونو ببريد بالا

من هربار ميرفتم دكتره همش محرك ميداد اخر خودم بزود گفتم شوهرمو بنويس آز خودمو بنويس عكس فلان محركو نميخورم فلان و بده 

خدا هم كمكم كرد 

متاسفانه خودم تنبلی دارم شوهرمم اسپرمش ضعیفه

خب خواهر الان واقعا بحث تو علميه به دعانويس ربطي مداره كه

خيلي ضعيفه؟

براي تنبلي تو ك چاره هست

هرماه ميري سونو؟

معمولا فوليهات چند ميشه سايزش؟