2777
2789
عنوان

چکارکنم داغونم

165 بازدید | 21 پست

من6سال بایکی ام خاستگاری یم نکرده هنوز بهش گفتم نمیخامت دگ الانم عاشق یکی دگ شدم عذاب وجدان دارم میگم شاید بیشتر صبرمیکردم اولی میومد جلو کاری میکرد ولی نیومد بهش سردشدم.تقصیر خودشه حالا اینطوری خودمو اروم میکنم کات کنم باز زنگ میزنه من عاشق یکی دگ شدم. چکارکنم

من پنج سال با یکی بودم هرکز نگفتم ازدواج یا تکلیف روشن کن بجاش تو این مدت خواستگار میومد رد نمیکردم ک خوب نبودن اخرم با یکی دیگه ک ازدواجی بود اشنا شدم

یهو بعد پنج سال گفتم من دارم ازدواج میکنم چسبیدم ب اون

تو دوستی وفاداری معنا نداره عمر ما دخترا هدر میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اون رفیق ۶ساله هنوز هست و شما عاشق یکی دیگه شدی؟

اول هوس و شیطنتی پرهیجان بود. نوعی طپش قلب 'شبیه ضربان بود. کم کم همه ی دغدغه ام دیدن او شد انگارکه جذاب ترین فرد جهان بود. هی رفتم وهی دیدم وهی آه کشیدم. دلبستگی ام بیشتر از تاب و توان بود. میخواستم اقرار کنم عاشقم اما... چیزی که عیان بود چه حاجت به بیان بود

عزیزم خودتو گول نزن پسرا بعد یک سال ونیم کاری نکرد دیگه نمیکنه شیش سال مگهکمه

چطوری همش میگه صبر کن وضعم خوب بشه الان عذاب وجدان دارم کات کنم بایکی دگ درارتباطم اون دوسم داره قراره بیادخاستگاری بااون اولی چکارکنم

من پنج سال با یکی بودم هرکز نگفتم ازدواج یا تکلیف روشن کن بجاش تو این مدت خواستگار میومد رد نمیکردم ...

افرین دقیقا منم الان دارم حرکت تورومیزنم بحث اینده ی ادمه بخای ب پای پسر بسوزی وتحمل کنی ولی منم 6سال ب پاش موندم بازم عذاب وجدان دارم

یعنی اون رفیق ۶ساله هنوز هست و شما عاشق یکی دیگه شدی؟

اره من کات کردم اون زنگ میزنه دوسش داشتم چندسال ب پاش موندم هنوزم دلم میسوزه ولی میگم حرکتی مزده هنوز تقصیر خودش ک ب طرف کسی دگ رفتم سنمم ازدواجه دگ وقت ندارم

به نظرم اگه میخواست بیاد جلو تا الان باید میومد . اما برام سواله مگه نمیگن دخترا وابسته میشن احساسین ...

وقتی سختی بکشی تو لحظع ها سخت کنارت نباشه برا خاستنت حرکتی نزنه سردمیشی کم کم حتی بعد ده سال من الان بی حس شدم بهش فراموش ک نمیکنم ولی اونم باید کاری میکرد گفتم بزار دلم براخودم بسوزع دارم نابود میشم کاری نمیکنه رفتم تورابطه بایکی دگ

وقتی سختی بکشی تو لحظع ها سخت کنارت نباشه برا خاستنت حرکتی نزنه سردمیشی کم کم حتی بعد ده سال من ...

حداقل قبلش بهش اخطار میدادی یا باهاش کات میکردی؟ خب چجوری میشه همزمان با دو نفر تو رابطه بود

به نظرم اگه میخواست بیاد جلو تا الان باید میومد . اما برام سواله مگه نمیگن دخترا وابسته میشن احساسین ...

اقایی شما تودوراهی ام واقعا ولی حرکتی نزده ک دلگرم باشم همش میگ بخاطرتو دارم کارمیکنم اینده خوب باشه ولی گفتم بیا حرف بزن مامانم کسی دگ راه نده خاستگاری همونم نیومد بگ

حداقل قبلش بهش اخطار میدادی یا باهاش کات میکردی؟ خب چجوری میشه همزمان با دو نفر تو رابطه بود

6سال شانس داشته استفاده نکرده حالا اخریام خیلی گفتم بیابگو ب مامانم نیومد اخطار چطوری دگ بدم هزار بار گفتم بیا مامان بابام میخان خاستگار قبول کنن انگار مطمعن شده همیشه هستم