2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این حسو دارم شوهرم عاشق بچه اس 

کاش خدا زودتر دلمونو شاد کنه

مگه چی میشه ماهم مثه بقیه خدا یه بچه سالم بهمون بده😔

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
به شوهرت چيكار داري قرار نيست اون معتقد باشه خودت اگ معتقدي بنويس ببند واللا من بعد بكسال از هم ...

همش مسخره میکنه و عصابم خورد میشه

پارسال مامانم رفته بود پیش دعا نویس یه دعا داده بود گفته بود ببنده کمرش انقد مسخره کرد پاره کردم ریختم دور

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
واقعا هيچ دكتري اين لطف رو در حقت نكرده بود بگه برو عكس؟؟؟ خودتم نخواستي بفرستنت عكس؟ خدايا چقد دكت ...

منم تا الان عکس رنگی نگرفتم؟

چطور مگه؟

واقعا هيچ دكتري اين لطف رو در حقت نكرده بود بگه برو عكس؟؟؟ خودتم نخواستي بفرستنت عكس؟ خدايا چقد دكت ...

من هر 6 ماه چکاب کامل میشم ولی عکس رنگی اصلا تا حالا نگفته بودن که برم 

همش مسخره میکنه و عصابم خورد میشه پارسال مامانم رفته بود پیش دعا نویس یه دعا داده بود گفته بود ببند ...

خو نگو چيه هرچيزي رو ك ب شوهر نميگن

بگو كمرم درد ميكنه بستم گرم بمونه از زير لباس اصلا از كجا ميبينه

انشاالله🙏 بخدا دیگه کم اوردم ۴سال هرماه بی بی میزارم و منفی میشه از یه طرفم شوهرم عاشق بچس یعنی وقت ...

عزیزم، اره واقعا انتظار سخته. انشالله به حق خود خدا، به زودی زووووود نی نی بیاد توو دلت 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت🙏🏻💓
اگه خدای نکرده چسبندگی اینا داشته باشی مشخص میشه و بازش میکنه میگن تا 6 ماه بعداز عکس امکان بارداری ...

دیگه گذاشتم بعد عید برم دکتر

این سری که رفتم حتما میگم

هزینش چقدره?

من هر 6 ماه چکاب کامل میشم ولی عکس رنگی اصلا تا حالا نگفته بودن که برم  

چكاب ك هيچ اگ لوله بسته باشه هركاري كني وقتي اسپرم ب تخمك نرسه ازكجا بارداري صورت بگيره؟

باز خدا خيرش بده هركي گفت عكس بده الان هرچي هم بوده با ماده حاجب باز شده 

الهي گرفته باشه

برات اميد دارم صب حتما بي بي بزناااا

عزیزم، اره واقعا انتظار سخته. انشالله به حق خود خدا، به زودی زووووود نی نی بیاد توو دلت 🙏🏻🙏 ...

فدات عزیزم😘

انشاالله خدا به خودتم یه نی نی نازو تپل بده🙏🙏

خو نگو چيه هرچيزي رو ك ب شوهر نميگن بگو كمرم درد ميكنه بستم گرم بمونه از زير لباس اصلا از كجا ميبين ...

باید همین کارو کنم