2789

گندم و خیس کن یه مشت هر روز آبشو عوص کن وقتی جوونه زد بریز لای دستمال نمدار بزارش تو ابکش.جای کرم نباشه زیاد هر روز یکم آب بزن بهش نمدار باشه وقتی داشت ریشه میزد بریز توظرف سبزه  و فشرده کن و روش یه پلاستیک یا دستمال بنداز یه روز تا بلند بشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من عدسو خیس میکنم بعد دوروز میزارم لای دستمال تا جوانه بزنه بعد چند روز که جوانش کمی بلند شد میریزم تو ظرفی که میخوام باشه و هر روز آب میدم بهش و جلو نور پشت پنجره نگهش میدارم

💏
گندم و خیس کن یه مشت هر روز آبشو عوص کن وقتی جوونه زد بریز لای دستمال نمدار بزارش تو ابکش.جای کرم نب ...

مرسی گلم امشب خیس کنم تا عید آماده میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من عدسو خیس میکنم بعد دوروز میزارم لای دستمال تا جوانه بزنه بعد چند روز که جوانش کمی بلند شد میریزم ...

عدس چند روز طول میکشه عزیزم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دوستان من سبزه عدس گذاشتم الان یکم بلند شدن ولی هنوز پر پشت نشدن زود گذاشتم؟ تا عید خراب میشه؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
دوستان من سبزه عدس گذاشتم الان یکم بلند شدن ولی هنوز پر پشت نشدن زود گذاشتم؟ تا عید خراب میشه؟ 

وای چه قشنگه

فکر میکنم خیلی زود گذاشتم تا سال تحویل دووم میاره یعنی؟ 😅

آره فک کنم زود بهتر یدونه هم بذاری گلم

ولی امشب خیس کن بستگی به اندازه طرفت... گندم پوست نکنده باید باشه ها وگرنه نمیشه

باشه گلم