2789
عنوان

ازدواجم

283 بازدید | 11 پست

دوستان من یه دختر منطقی ام احساساتم کنترل شده اس از بس سرم ب درس بود هیچوقت عاشق نشدم تا اینکه نامزدم خواستگاری کرد باهم اشنا شدیم و دیگه بهشون جواب مثبت دادم بعضی روزا خیلییییی دوسش دارم بعضی روزاهم حسی بش ندارم این طبیعیه؟ یا من خیلی بی احساسم؟ البتع میدونم باید محبت کنم محبت هم میکنم ولی وقتی حسی ندارم ایشون ابراز محبت میکنع حسی بم دست نمیده عادیه برام برعکس بعضی روزا دلم میخاد درسته قورتش بدم از بس دچار غلیان احساس میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ببخشم ولی دچار اختلال دو قطبی نیستی؟یعنی گاهی حالت شیدایی(خنده پر انرژی و انرژی رفتن تا کوه رو داری دوست داری کارای تازه کنی و حس عشق بازیت زیاده)

بعضی روزا هم سرد و دل مرده و پوچ و خسته از همه چی حتی خودت

حتی ممکنه نیم ساعت یه حالت باشی و یه ربع حالت دوم

البته ببخید واقعا قصد برچسب زدن ندارم

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

راستی یه نکته بعد از معاشقه و ... ازش سرد میشی یا کلا ربطی به رابطه جنسی نداره؟

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
عزیزم ببخشم ولی دچار اختلال دو قطبی نیستی؟یعنی گاهی حالت شیدایی(خنده پر انرژی و انرژی رفتن تا کوه رو ...

نه گلم اینطوری نیستم اکثر مواقع نه خیلی شادم نه خیلی منزوی ولی گاهی ساکت میشم چون خیلی فکر میکنم به همه چی نامزدم میگه کم حرفی البتع همه میگن ولی دو قطبی میدونم چیه اون شکلی نیستم

راستی یه نکته بعد از معاشقه و ... ازش سرد میشی یا کلا ربطی به رابطه جنسی نداره؟

ما هنوز رابطه جنسی نداشتیم در حد چت چون کم می بینمش معاشقه داشتیم ب رابطه جنسی ختم نشده بخاطررسم و رسومات 

بعد معاشقه خیلییی حسم بش بیشتر میشه

ما هنوز رابطه جنسی نداشتیم در حد چت چون کم می بینمش معاشقه داشتیم ب رابطه جنسی ختم نشده بخاطررسم و ر ...

خب شاید بهتره سخت نگیری،من فکر کنم چون نامزد هستید و رسمی نشده،رفتارایی انجام میده که دلسرد میشی یا گاهی وقتا ذهنت میگه شاید بهتره روی موارد دیگه ای کار کنم یا اینکه چرا نامزدم ایده الم نیست یا اصلا کارم درسته یا نه(مقایسه میکنی با کسی )

فکر کردم رابطه دارید چون بعد از ارضا شدن یکم سرد میشی  اما معاشقه باعث میشه جشت بیشتر بشه که بیشترش هم جنسی.

به هر حال امیدوارم خوشبخت بشی

ببخش نتونستم کمکت کنم

شب خوش