من توی عقدم ولی همیشه دلم میخواد پیش شوهرمبمونم خیلیا سرزنشم میکنن که تو نباید همش پیش شوهرت باشی یه هفته ازش دور باش خونه مامانت اینا بمون ولی من دلم نمیخواد بدون اون اصن خواب راحت ندارم نمیدونم چه کاری درسته ایا باید ازش یکم دور بمونم یا پیشش باشم
خوب شوهرته چرا دور باشی؟؟مثلا بعضیا میگن اگر بری پیشش عروسی نمیگیره واست اما من وقتی عقد بستم با شوهرم دوتایی توافق کردیم که عروسی بگیریم چه موقع بگیریم اصلا هم نزد زیرش چون واقعا زن و شوهریم دیکه ماهم پیش هم بودیم
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
دوربودن هم جذابه،بعد که عروسی بگیرین واسه نامزدی دلتون تنگ میشه ها،قدربدون
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊 همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
بهتره بعضی وقتا برای رفتن پیشش یه کم ناز کنی تا قدرتو بیش از پیش بدونه متاسفانه مردا همه یه جورین ک باید یه کم براشون ناز کنی البته بستگی به اخلاق شوهرتم داره ها نه اینکه خیلیم شورشو دربیاری زده شه
این حرفای چرت رو بریز دور. ازدواج کردین ک پهلو هم باشین دیگه...
ینی چی ک پیش هم نباشین؟نکنه بقیه میگن توی دوران عقد زیاد باهم نباشین ک مبادا واسه هم تکراری بشین😏
اینجوری باشه هیچ وقت نباید عروسی کرد. چون هر روز پیش همین دیگه...
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))