2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 30 پست

ینی میری خونه اونا؟؟کار اشتباهی میکنی اگه شبا اونجا میمونی

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عقدم.همیشه هم از هم دوریم.همسرم یه شهر دیگه دانشجوست.وقتی هم میااد کلا با خانواده کنار همیم.کم پیش میاد حتی تنها باشیم.هیچ وقت پیش هم نخوابیدیم و نخواهیم خوابید تا بعد عروسی😔خدارو شاکر باش گلم

این حرف که اگه زیاد پیش شوهرت باشی ازت سیر میشه از بیخ غلطه اونوقت بعد ازدواج که همیشه با همیم باید کلا دلزده بشه...آخه این حرفا چیه؟؟!!!

اگه موقعیتشو داری تا میتونین باهم باشیم و لذت ببرین

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

وقتی ازدواج میکنی با کسی ک دوسش داری

دیگ بعدش باید از زندگی لذت برد و خوش گذروند و قدر لحظه هارو دونست

شاید فردایی نباشه والا

من اعتقادی به زده شدن و...ندارم.مگ میشه آدم از کسی ک دوسش داره زده بشه.

اگ اینطوره عروسی کردین هم هرشب و همیشه باهم نباشین😕.عروسی نگرفتن هم هیچ ربطی ب این چیزا نداره

آدمی ک نخاد عروسی بگیره این چیزا رو بهونه کنه

دیدم آدمایی ک 7سال عقد بودن همیشه هم باهم تو ی خونه مستقل 2تایی بودن و عروسی گرفتن

و دیدم کسی ک یسال عقد بود و همش باهم نبودن و عروسی نگرف پسره 

من جای شما باشم از حال و الان لذت میبرم چرا باید چیزی ک میتونم باهاش خوشحال باشم و از خودم دور کنم😕😕

حالا کاری با چیزی ندارم ولی  تو دوره عقد  عین مهمون  برید منزل مادر همسرتون و با دعو ...

کاملاموافق این موضوع هستم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

ببین اونایی که تو عقد با شوهراشون بودن و رابطه داشتن راضی هستن. اوناییم که دورادور با هم بودن و رابطه نداشن راضی هسن. این چیزیه که خودت باید بر اساس زندگیت و اخلاق شوهرت تصمیم بگیری 

من چون یه جورایی از خونه خودمون فراری بودم و زیاد دوست نداشتم برم بیشتر پیش همسرم بودم..

درغیر این صورت هم همه چی بستگی به تفکرات خودتون داره..اگه دوس دارید پیش هم باشید.. کار به کسی هم نداشته باشین

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔
این حرفای چرت رو بریز دور. ازدواج کردین ک پهلو هم باشین دیگه... ینی چی ک پیش هم نباشین؟نکنه بقیه می ...

منظور از تکراری نشدن اینه، چه مرد چه زن باید به هم فرصت بدن یه زمانیو برایه خودشون باشه همسرشون، هر کاری دلش میخواد انجام بده،شاید دلش بخواد تنها پیش دوستاش اقوامش یا خانواده اش باشه یا اصلا تنهایه تنها باشه،ازدواج به این معنی نیست باید همه جا بچسبی به طرف تنهاش نذاری 

هم خونخ اونا می مونیم هم خونه ما

اونجا نمون کم کم احترامت از بین میره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من دوست داشتم هميشه تو خونه ى همسرم، مثل مهمون باهام برخورد شه. واسه همين با اينكه دلم پر ميكشيد كنار همسرم بخوابم، ولى تو ١ سال عقدمون ٢،٣ بار بيشتر نموندم اونجا اونم با اصرارشون و شرايطى كه پيش اومد. دوره ى عقدم بيشتر تو خيابون و دور دور تنها بوديم.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ