2777
2789
عنوان

مصرف شياف پروژسترون در بارداري

422 بازدید | 22 پست

سلام به همگي

من تازه هفته ي پيش فهميدم باردارم و بلافاصله بعداز اينكه متوجه شدم يه ذره لكه ديدم رفتم سونو 

بهم گفتن يا سقط شده يا زوده هنوز تشخيص جنين

جنين هم  الان فقط ٦ هفته و ٣ روزمه(يك ماه و نيم)

الان چهارروز از شياف مونده كه تموم بشه لكه ام كم شده به روزي يه بند انگشت رسيده ولي دكتر خيلي ترسوندم و خيلي ميترسم

همه بهم ميكن ممكنه تا جندماه هرماه اينجوري شي و عاديه خودمم سرچ كردم و همينارو كفته بود

خيلي از اطرافيانم هم داخل ماههاي اول بارداريشون همه لكه داشتن و مشكلي نداشتن و خوب شدن

به نظرتون اين موضوع رو جدي بگيرم

اخه من نه درد دارم نه خونريزي شديد كه بخوام بگم سقط شده فقط لكه كه الان با مصرف داروهايي كه دكتر بهم داده خيلي خيلي كم شده

نظراتون رو بهم بگيد خواهشا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لکه بینی داشتم تازه با درد و استراحت مطلق.اما‌خوب شدم خداروشکر.ولی استراحت خیلی داشته باش مهمه.یه سونو بری تا آخر هفته ۷ اگر باشه صدا قلبشم میشنوی.درضمن سقط باید لخته لخته خون ازت بره و اینکه درد داری شدید

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

راستی آزمایش بتا معلوم میکنه ک سقط شده یا نه اگر سقط شده باشه بتا میاد پایین هرچند با شرایطی ک گفتی من بعید میدونم سقط شده باشه

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

خدا بما رحم كنه ي سريا از سر بيسوادي پول دادن مدرك گرفتن

غلط كرد دكترت ك ترسوندت

وقتي خونريزي زياد نكردي چرا همچين حرفيد زده خاك بسر؟

مگه جنين باد معده س ببخشيد با لك سقط بشه

عزيزم اول اينكه مباركت باشه مادر شدي دوم اينكه شيافت تمومم بشه بخر و باز استفاده كن تا اخر دو ماه هفته ي ٨ اخراشم برو براي قلبش

الهي ١١٢٠سال قلبش برات بزنه

منم از وقتي فهميدم باردارم لك داشتم زيادم بود تبديل ب خون شده بود ديگ 

بي بي ك مثبت شد زود خودم شياف گذاشتم

الان ديگ شكر خدا ندارم

بروسونوبده خیالت راحت میشه

يه بار سونو دادم گفته ده روز شياف زدي بيا سونو بده 

ميگفت بچه كوجيكه ولي تحقيق كردم ميگن از همون اول مشخص ميشه فقط ممكنه قلبش هنوز تشكيل نشده باشه

خدا بما رحم كنه ي سريا از سر بيسوادي پول دادن مدرك گرفتن غلط كرد دكترت ك ترسوندت وقتي خونريزي زياد ...

نميدونم والا دكتراي بيشعور خيلي عوضين بد با مريض حرف ميزنن دكتري كه رفتم زني بود من اخه دكترم اينجا نيست برا دختريم يه دكتر يه شهر ديكه ميرفتم حالا مادرشوهرم هي ميكه برو دكتر خودت كه خيالت راحت باشه دكتر خودم چه دكتريه موندم اين دكتره ترسوندتم نميدونم از شهري تا شهري خطرناك نباشه برام

يه بار سونو دادم گفته ده روز شياف زدي بيا سونو بده  ميگفت بچه كوجيكه ولي تحقيق كردم ميگن از هم ...

نه مشخص نميشه من هفته ٤رفتم دكتر گفت بچه مچه نيست

بتامم ١٩٢بود 

ساك رو نديد تو سونو طبيعيه داخل ضخامت ميره ي چيز خيلي ريزه 

شیاف سیکلوژست استفاده کن خیلی موثره همون پروژسترون خارجیه🌸

اين شيافي كه برام نوشته گفتن خارجيه ولي روش دو اسم نوشته چك نكردم شايد هميني هست كه شما ميگيد جعبش زرد رنگه

نميدونم والا دكتراي بيشعور خيلي عوضين بد با مريض حرف ميزنن دكتري كه رفتم زني بود من اخه دكترم اينجا ...

خدا لعنتشون كنه با سرنوشت مردم بازي ميكنن

نه بابا چه شهر خودت مگه ي بار دوباره شهر ب شهر بري مگه كدوم شهري؟

ي دكتر منصف پرس و جو كن برو پيشش بعدم فعلا نرو بمون يكم بگذره بتا رو تكرار كن ببين چقد رشد كرده 

بعدم برو براي ديدن ساك و قلبش 

راستی آزمایش بتا معلوم میکنه ک سقط شده یا نه اگر سقط شده باشه بتا میاد پایین هرچند با شرایطی ک گفتی ...

براي سقط همه بهم ميگن انقدر درد ميگيري كه نميتوني خودتو كنترل كني و خونريزي خيلي شديدي ميكني اخه من توي مراسم بابام بودم ماه بيش توي مراسم تشييع جنازه اش لكه دوروز ديدم خوب شدم اينسري براي چهلش اومدم خونه مامانم شك كردم بيبي چك زدم مثبت بود بعد صبحش رفتم ازمايش خون مثبت بود و بتاي ازمايشم زده بود ١٠٠٠ نرمالش هم از ٢٥ به بالا بود

سونو هم كه رفتم توي جوابش نوشته ساك بارداري و از اين حرفت ولي لكه دارم همه ميكن طبيعي و ميگن معمولا بچه وقتي پسره لكه ميبيني ولي خب باز ميترسم نميدونم چه كنم حالا همه يمگن برو دكتر خودت

اين شيافي كه برام نوشته گفتن خارجيه ولي روش دو اسم نوشته چك نكردم شايد هميني هست كه شما ميگيد جعبش ز ...

اينم بهت بگما اگ قرار باشه جنيني سقط بشه با شياف پروژسترون درجا ميفته ولي اگر سالم باشه و سر جاش باشه جاشو سفت ميكنه