2777
2789

سلام خانوما من یه سوال کاملا خانومانه بپرسم هر کی تونست کمکم کنه

من نه اسفند پریود شدم .مدتشم هف روزه.

بعد 8عید عروسیمه موعد عادتمم متغییره یهو میوفته جلو یهو عقب چن روز

الان میخوام قبل عروسی پریود شم تموم شه

بنظرتون قرص ارژوانسی بخورم پریود میشم ضرر نداره بخورم چی بخورم ک زود بشم نیوفته ب عروسیم

مممنون میشم کمک کنید

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تا حالا قرص خوردی  ممکنه جوش بزنی ها

نه نخوردم اما شنیدم قرص اورژانسی بخوری یه روز بعد پریود میشی.البته موقع ضروری

هر قرصی بخوری ممکنه بندازه ب تاخیر دقیقا همون موقع پریود شی با مشورت دکتر پرژسترون بزن

واقعا من فک کردم ده روز جلو تر بخورم دیگه مشکلی پیش نمیاد.اون موقع باید یه سر برم ماما

من یه بار برای تاخیر انداختن خوردم صورتم جوش زدم  اما دیدم خواهرم اورژانسی خورد و فرداش پریود ...

پس بستگی داره 

واقعا من فک کردم ده روز جلو تر بخورم دیگه مشکلی پیش نمیاد.اون موقع باید یه سر برم ماما

ممکنه هورمونات بهم بریزه بیفتی ب لکه بینی ...اگه قصد بارداری نداری این ماه رو قرص ال دی بخور ...بیس روزم دیگه ام تموم میشه پری میشی بعد عروسیت

ممکنه هورمونات بهم بریزه بیفتی ب لکه بینی ...اگه قصد بارداری نداری این ماه رو قرص ال دی بخور ...بیس ...

اگه از الان ال دی بخورم تا اون ورق قرص تموم نشه پریود نمیشم؟

و یه سوال دیگه ال دی خارجی بگیرم بهتره یا اونایی ک ماما خودش میده شنیدم قرصا آدمو عصبی میکنه